miercuri, 28 iulie 2021

Maghiarul Soos are grijă de maghiarul de la Ansamblul Mureșul, pe ONG

Maghiarul Soos are grijă de maghiarul de la Ansamblul Mureșul, pe ONG

În caz că vă e dor de potlogăriile făcute 20 de ani de rahatul românesc, a ce pute pomenile maghiarilor cu UDMR în suflet pentru alți maghiari, pe ONG sau pe asociații sportive cu dragostea pentru epoci când Transilvania era a altora?!Ca să nu căutăm la studii unii care consiliază oameni cu mult mai multă carte decât sau au filonul etnic necesar?

 

Dan Mașca joint: Înca o mizerie marca udmr sustinuta de slugile lor din PNL.

Niciun liberal nu ar vota asa ceva, dar niciunul, dar penelistii nu sunt liberali, asa ca sustin mizeriile astea.

In 29 iulie 2021, in sedinta ordinara a CL Tg Mures, se va vota un acord inventat de udmristi. O mizerie a dublei masuri.

Este un ong cu zero angajati, al carui prededinte este fix directorul Ansamblului Muresul platit luna de luna cu vreo 5000 lei net pentru frecat menta, doar mai are ansamblul inca un director adjunct.

Deci primaria semneaza un protocol cu un ong condus de directorul Ansamblului Muresul de jucat dansuri populare in centrul orasului, dupa ce Ansamblul Mures primeste vreo 5,6 milioane subenvetie de la CJ Mures doar este parte din CJ Mures.

Prostimea fara pile la udmr si pnl primeste o mare … dupa alte reguli sau bani de seminte, gen 2000 lei vs milioanele frecatorilor de menta a celor de la Ansamblul Muresul.

Mari mizerii. Peste tot udmeristi recompensati sa aiba si gura lor ce sa manince in plus fata de ce primesc de la stat degeaba si cu dedicatie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.