vineri, 9 iulie 2021

Să ghicim, Azomureș va trebui să sponsorizeze iar la primăria Târgu-Mureș!

Să ghicim, Azomureș va trebui să sponsorizeze iar la primăria Târgu-Mureș!

Pentru cunoscători de inculpați cu interese, români declarați, vă mai amintiți de atacurile repetate la Azomureș? De articole scrise în presa pupincuristă de ăștia, de către ratații de la consiliere, bilingvii odioși cu pseudonime și de la alți bufoni cu nume maghiare sau familii mixte, căci asta era bomboana pe colivă la românismul solicitat și parțial? Multe mizerii și păreri, ca de la popor și poporul SRI, Azomureș a înțeles mesajul etnic și a sponsorizat orice mizerie etnică, fie Zile târgumureșene, octogenari italieni, orice trebuie și a lăsat și ratații de candidați să se pozeze electoral, ca și cum zdrențele au rezolvat ceva.

P.S. DNA, nu îi întrebi de sănătate pe cei de la Azo, cine i-a pus să planteze copaci pentru imaginea politrucilor din primărie, cât a dat firma sponsorizare și cui, cum e cu sponsorizarea ISU, e drept, în... saci? Dar cu batalul gagiului PDL, pus ca recompensă șef de turci, după privatizarea... adevărată?

P.S. 2 Televiziuni care au preluat de pe facebook-ul unui băiat mai celebru, zic jandarmii, cu sexul pe malul Mureșului cu subordonata acum în presă  la București. Să zicem ăla dat ca eminență cenușie pentru inculpat cu școala târzie și PFA cu calificare în pix la capul tuturor. nenorocirilor etnice în 20 de ani de românism bolnav Pentru amatorii de teorii conspiraționiste! Azo e nașpa acum, nu era nașpa când erau interesele inculpaților, când erau românache la primărie și când românașii traseiști nu vindeau combinatul și nu primeau recompensă la conducere, nu?! Chiar poate șantaja orice țăran sau madamă cu 12 clase, din presă sau aiurea, o investiție privată?!

https://www.radiomures.ro/stiri/soos-zoltan-vrea-referendum-pe-tema-functionarii-combinatului-azomures.html?fbclid=IwAR3jCgxGi2CfLoErMD1qWUSyx5EHp6sLY8A4mC7A4QsPGgk-fz3KHQuKJYc

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.