joi, 17 mai 2012

După modelul: cumpărăm locuințe pentru rromi după alegeri, de la amicul Bența, politrucii din Primăria Târgu-Mureș vor 400 de locuințe plătite tot de proștii care contribuie la buget !


După modelul:  cumpărăm locuințe pentru rromi după alegeri, de la amicul Bența, politrucii din Primăria Târgu-Mureș vor 400 de locuințe plătite tot de proștii care contribuie la buget !
Șmecherașii care au nevoie de echipă FCM de la primar PDL de Sânnicolau Mare, pentru a mai obține 5 voturi în plus - și de afaceri cu rromii, cărora le construiește apoi Bența garsoniere de 120.000 de lei bucata, în Valea Rece,  au pus ochii pe mega-afacerea locuințe în campanie electorală, plătite de proștii de târgumureșeni din bugetul local. Atât de disperați să fie cei din gașca lui Florea, după ce au tocat milioane de euro pe firmele pedeliștilor și ale abonaților la banul public, încât să spere că îi mai votează câțiva disperați?
Atenție, orașul are deja milioane de euro credit pentru centralele termice pe care șmecherașii și gangsterii pe bani publici care nu sunt în slujba cetățeanului, ci a afacerilor personale, nesimțite, le-au cumpărat, după ce au distrus  cu intenție Energomur!
Organul PDL, zis și târgumureseanul.ro dixit:

Primăria municipiului Tîrgu-Mureş, cu sediul în P-ţa Victoriei nr.3, anunţă licitaţie publică deschisă, în vederea achiziţionării unui număr de 400 locuinţe tip apartament cu 1, 2 şi cu 3 camere, confort I, aflate în Municipiul Tîrgu- Mureş, cu suprafeţe deţinute în proprietate, cuprinse între 35 mp – 90 mp. Caietul de sarcini al licitaţiei poate fi procurat de la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, camera 85, începând cu data de 17.05.2012, zilnic între orele 8 – 12, iar în zilele de marţi şi joi şi între 14-16. Termen de depunere a ofertelor: ofertele se vor depune la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, camera 13, până la data de 25.05.2012, ora 12.
Desfăşurarea licitaţiei va avea loc la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş din P-ţa Victoriei nr.3, camera 45, în data de 05.06.2012, ora 12,00.
Categoria: Important | 17 mai 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.