duminică, 27 mai 2012

Parcările acoperite foarte scumpe, aranjate pe firma Senin de șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș, produc nemulțumiri


Parcările acoperite foarte scumpe, aranjate pe firma Senin de șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș, produc nemulțumiri
Toată lumea știe că în an electoral și de criză șmecherașii din primărie vor să lucreze. Desigur, pe firme abonate, pe firme de partid și așa mai departe. Dacă la Târgu-Mureș șmecherașii fac locul de parcare acoperită cu 800 de euro (echivalentul a vreo 18 impozite!) și târgumureșeanul onest sau prostul care votează etnic numai să nu iasă ungurul (de capul lui sau dirijat de cei cu ochi albaștri care semnează cu nume maghiare în presă!), șmecherașii recidivează și au anunțat recent că vor să arunce 100.000 de euro din banii târgumureșenilor pe alte parcări, adică pe vreo 130 de locuri de parcare pentru o mașină! Desigur, câștigătorul va fi tot pomenita firmă Senin, iar dacă mai adăugăm că șmecherașii din primărie mai cumpără și lemn poate ne trezim că inșii fără jenă fac afaceri care să ajute Senin până și din achiziții auxiliare! Să mai spunem că unii prostovani de șefi de asociație care vor să se pună bine cu gașca portocalie au sărit să adune semnături care să motiveze afacerile pe firma Senin și că dobitocii vor să se construiască pe spațiul verde parcările firmei abonate a șefilor lor din primărie? Îi așteptăm pe bandiții care vor să construiască parcări oriunde și oricum, în an de criză și electoral și cu actele care să arate că șefii de asociație au autorizații pentru ocuparea domeniului public și plătesc și impozitele cuvenite, asta ca să vedem cine vă (ne)reprezintă în fața indivizilor fără calificare, dar cu carnet de partid și ca prostovanii din primărie să nu se trezească că au uitat să elibereze autorizații uneltelor lor și să riște și niște procese pentru abuz în serviciu.
Tvmureș.ro dixit:

Lipsa locurilor de parcare provoacă scandal printre tîrgumureşeni. Amenajarea unor locuri de parcare creează însă şi mai multe neînţelegeri. Mai mulţi locatari de pe Bulevardul Pandurilor se declară nemulţumiţi că nu au fost informaţi despre lista celor care vor primi locuri în parcările acoperite şi îi acuză pe reprezentanţii asociaţiei că au făcut lista preferenţial. Reprezentanţii Asociaţiei afirmă că listele vor fi refăcute iar cei care vor primi locurile de parcare vor fi aleşi în funcţie de criteriile impuse prin votul Consiliului Local.

Lipsa locurilor de parcare generează nemulţumiri printre tîrgumureşeni. Dacă în schimb se doreşte construcţia unor locuri de parcare acoperite, mai puţine decât numărul celor care deţin maşini în zonă, scandalul este asigurat.

Câţiva locatari din zona Bulevardului Pandurilor s-au declarat nemulţumiţi de faptul că nu vor avea loc în parcările acoperite ce urmează să se construiască. Mai mult, locatarii afirmă că reprezentanţii asociaţiei de locatari au întocmit preferenţial lista celor care vor primi locurile pentru autovehicule.

 „ Noi nu am fost anunţaţi ceilalţi locatari deci dintr-o sută de maşini 18 cetăţeni vor avea loc de parcare. Noi ceilalţi ce facem mai ales în zona asta care este foarte îngustă şi lşigreu de circulat şi foarte greu găseşti loc de parcare”, a susţinut Mariana Szasz, locatar.

În replică, preşedintele Asociaţiei, Olimpia Ormenişan afirmă că listele vor fi refăcute şi se vor respecta cu stricteţe criteriile stabilite prin Hotărârea Consiliului Local.

 „ Se va reface lista? Lista se va reface şi vom găsi modalităţi să facă repartizarea. Să aibă maşina lui, să nu fie restant la consum deci ceea ce a solicitat Primăria şi să nu aibă maşina lu băiatulş meu că vine şi stă la mine şi aşa mai departe”, a precizat Olimpia Ormenişan, preşedinte asociaţie.

Reprezentanţii Primăriei au declarat că nu îi pot mulţumi pe toţi cei din zonă dar au dat asigurări că repartizarea se va face în mod corect.

 „ Noi avem câteva elemente de bază pentru a putea veni în ajutorul asociaţiilor adică omul trebuie să deţină un autoturism, adresa să corespundă cu talonul autoturismului, să nu mai deţină pe domeniul public un alt garaj, parcare, sau alt tip de construcţie pentru maşinişi prioriutar pe un apartament se repartizează un loc de parcare”, a declarat Florin Moldovan, director ADP.

În zonă se vor da în curând spre folosire 18 locuri de parcare chiar dacă Asociaţia de Locatari are arondate 25 de blocuri, cu aproape 400 de apartamente.
http://www.tvmures.ro/stiri-locale/eveniment/detalii-eveniment/article/scandal-pe-locuri-de-parcare.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.