luni, 14 mai 2012

Maestrul Ioanițoaia din nou despre cei care au dezafiliat Craiova la ordinul lui Sandu. Mafia din fotbal a câștigat din nou! Foștii pușcăriași, oamenii cu interes, mânjiții cu bani publici și alte specimene au făcut praf fotbalul românesc

Maestrul Ioanițoaia din nou despre cei care au dezafiliat Craiova la ordinul lui Sandu. Mafia din fotbal a câștigat din nou! Foștii pușcăriași, oamenii cu interes, mânjiții cu bani publici și alte specimene au făcut praf fotbalul românesc
 
Maestrul Ioanițoaia dixit:
Cu o majoritate zdrobitoare de voturi, Adunarea Generală a FRF a oficializat luni dezafilierea Craiovei. Astfel, Mircea Sandu și cei care făcuseră un abuz incalificabil desființînd-o pe Știința fără să fi obținut aprobarea AG au reușit să intre în legalitate.

Furios că Mititelu l-a înfruntat, ba și jignit, Nașu’ nu s-a lăsat pînă nu l-a ras pe acesta. Nici nu l-a iertat, nici nu l-a uitat. Mai nou, pe lîngă alte reproșuri, i l-a adus și pe acela că a primit de la ANS același Certificat de Identitate Sportivă pentru două societăți comerciale diferite! Implicit, a întărit ideea că, plin de greșeli și înglodat în datorii, Mititelu s-a autoexclus.

Într-un fel așa au și stat lucrurile. Cu buzunarele din ce în ce mai goale, părăsit pînă și de suporterii alb-albaștri, finanțatorul trebuie să fi comis destule nereguli. De subliniat însă că eventualele lui șmecherii s-au descoperit după ce Comitetul Executiv a votat în 20 iulie 2011 decapitarea Universității. Practic, necunoscută la ora respectivă, povestea cu CIS-ul nu putea servi pentru sancționarea Craiovei.

Încă mai grav, nici principalul cap de acuzare invocat de CEx n-a rămas în picioare. S-a dovedit negru pe alb că Știința n-a acționat în judecată FRF. În plus, cu doar cîteva săptămîni înainte de a fi dezafiliată, ea obținuse licență pentru Liga a II-a! Rezultă clar, fără putință de tăgadă, că decizia Comitetului Executiv n-a avut nici temei, nici logică.

Ținînd să demonstreze că a urmărit să se răzbune pe Mititelu, mai puțin pe Universitatea, Mircea Sandu a cerut luni să i se acorde Craiovei un loc în eșalonul secund chiar din viitorul sezon! Aprobînd în unanimitate propunerea, membrii Adunării Generale au mai dres ce stricaseră cei din Comitetul Executiv. N-au vindecat rana, dar măcar au încercat.

Frumos, gestul Nașului i-a emoționat pe Cîrțu și pe Cămătaru, invitați la reuniune. Pe de altă parte însă, el trebuie considerat inutil, nefolositor, deoarece șansele ca la Craiova să apară curînd o echipă capabilă să reziste în Liga a II-a sînt egale cu zero, nule! Fostele glorii nu dispun de mijloace să subvenționeze un asemenea demers, iar Primăria, și să vrea, n-ar găsi fonduri din moment ce n-a alocat nici un ban fotbalului în bugetul pe 2012!

Cu alte cuvinte, e puțin probabil, dacă nu exclus, ca bunăvoința lui Mircea Sandu să ajute la ceva. Atunci cînd faci un rău, oricare, trebuie să fii conștient că-ți va fi greu să-l îndrepți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.