luni, 14 mai 2012

Locul 15 salvator, rușine, FRF, ați salvat clubul care și-a cumpărat loc de divizie și a inventat o licență pentru secția de fotbal !

Locul 15 salvator, rușine, FRF, ați salvat clubul care și-a cumpărat loc de divizie și  a inventat o licență pentru secția de fotbal !
 
Jigodiile de la FRF au votat exact ce îi trebuia FCM-ului. Echipa care trebuie să retrogradeze de pe locul 15 e rezolvată de tata Sandu și de gașca lui. FCM Târgu-Mureș, reamintim, echipa inventată în campanie electorală, după eșecurile Minerul și Forex. Gașca de la primărie etnică și-au tras rapid echipă de la  primarul PDL  de Sânnicolau Mare. Cum nu avea voie să promoveze 3 ani, ca orice echipă care își cumpără loc de divizie, FCM vine la Duru de la licențiere motivând că clubul continuă activitatea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau! Acum, echipa e salvată de mafia FRF. Locul 15 e salvator, iar FCM, foarte convenabil, are meci cu Cehlăul controlat de pedeliști și cu FCM-ul controlat de pedeliști. Brașov e și orașul lui Florea și al lui Țerbea, orașul din care se iau jucători și antrenori, unde se trimit președinți și antrenori, așa că se poate spune că FCM s-a învârtit de cele 6 puncte necesare în meciurile cu echipele FCM! Și astfel, la hotelul lui Țerbea se mai pot întâlni cei din federație, ca acum vreo 3 ani, când lui Sandu i se fâlfâia că ăia cumpără locuri în ceva ce este numit…sport, nu șmecherie electorală,  Maior mai poate lua bani  publici și instalații de 200.000 de euro pe clubul respectiv, Florea are echipă, ca să voteze și proștii pentru care articolele băieților pe bani publici și cu ochii mult prea albaștri  de denigrare a contracandidaților nu funcționează, se poate să se dea mită oriunde vor bandiții banilor publici, iar javrele de șefi de asociație de proprietari sunt puși să plaseze câte 10 abonamente fiecare.
P.S.  Mafioții de la federație mimau o anume decizie de reabilitare a Craiovei, pentru ca la marea finală Craiova să nu strice apele mafioților! Dovada de azi este că mafioții nu te iartă și omerta e puternică la FRF!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.