joi, 31 mai 2012

Tichete sociale în campanie electorală. Orice metodă de atras voturi pentru Florea!


Tichete sociale în campanie electorală. Orice metodă de atras voturi pentru Florea!
Politrucii fugiți din alte partide și care conduc orașul, care au reușit să dea tichete cadou profesorilor cu dedicație, pe hipermarket Real, sub nasul celor de la Consiliul Concurenței, care considerau că e normală mișculația jigodiilor PDL, de vreo 100.000 de euro, exact în campania electorală a șmecherașilor din PDL, mai găsesc normal să dea tichete sociale la așa zisul Centru cultural Eminescu. Ce legătură are cultura cu pomana socială știu doar găinarii de partid și prostovanii de partid cu  pretenții culturale care au desființat Casa de cultură Mihai Eminescu, înlocuită, pentru a o pune pe nevasta lui Borșan ca directoare, cu serviciul unui serviciu al primăriei, după care gangsteri au spus că avem o altă clădire, care nu mai e Casa de cultură Mihai Eminescu, ci Centrul cultural Mihai Eminescu. Desigur, găinarii au făcut acolo și târguri de haine la baloți, așa că partea de cultură e o glumă proastă, ea existând când au chef șmecherașii ăștia.
Iată și gura păcătosului, adică cu ce se laudă siteul de propagandă pentru Florea, care permite de câteva zile ca un candidat să își facă imagine pe banii prostimii, contra celorlalți candidați, adică… dușmanii din UDMR care vor să ia democratic, prin alegeri, nu prin numiri de handicapați a șmecherilor din PDL cu afaceri pe bani publici, ce poate lua românul și uneltele sale de partid și de servicii, adică siteul primăriei:
În zilele de 5, 6 şi 7 iunie 2012, la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” (intrarea din spate) se vor distribui tichetele sociale în valoarea de 70 de lei. Beneficiarii sunt rugaţi să se prezinte cu invitaţia primită şi cu actul de identitate în original, la data şi ora menţionate pe invitaţie.

Persoanele care nu se pot prezenta la data şi ora stabilite sunt rugate să sune la telefon 0265 – 268.330 (Serviciul Public de Asistenţă Socială) în zilele de lucru între orele 8.00 – 15.00, persoană de contact: Ştefan Maria.

Municipalitatea recomandă ca tichetele sociale să fie utilizate pentru procurarea de produse alimentare sau medicamente autohtone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.