joi, 13 august 2020

Coralul căutat pentru mite în Primăria Târgu-Mureș, profit de un milion de euro

Coralul căutat pentru mite în Primăria Târgu-Mureș, profit de un milion de euro
Cică ăștia, căutați și percheziționați de DNA pentru mite la primării percehziționate și ele, de regulă ale găștii PDL/PNL și care au abonament la inculpațiiromâni din Primăria Târgu-Mureș, se laudă cu un milion de euro profit și 2 la sută din piața curățeniei. Deși ei nu fac curățenie, împart gunoiul de momeli șoareci, stârpesc țânțari și udă trotuarele cu inutilul hipoclorit de umflat banii la cojoc de românache prin inculpații români.
P.S. DNA, banii vin prin pomeni de la inculpații români, în ședințe conduse de inculpații români, banii se dau cu scuza taxă de...habitat, care e taxă specială și se încasează în cont separat, așa că e ușor de identificat ce bani se încaseză și ce bani se întorc în primărie ilegal sau legal, inclusiv pein zisele sponsorizări Iglesias, Zile târgumureșene și alte mizerii etnice care întorc banii românești dați cu abonament la instituția cu inculpați români și darnici la dat pomană din bugetul local pe criteriul etnic românesc și de pomană de partid cu români.
https://www.startupcafe.ro/afaceri/profit-firme-curatenie.htm
https://evz.ro/exclusiv-evz-schijele-coruptiei-din-dosarul-uioreanu-ii-lovesc-pe-edilii-din-zalau-si-targu-mures.html
https://revista22.ro/actualitate-interna/perchezitii-dna-la-cinci-primarii-din-tara-printre-care-cluj-si-sibiu-ce-spune-emil-boc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.