vineri, 28 august 2020

Polițiștii de pe facebookul poliției române sunt puțin clovni triști

Polițiștii de pe facebookul poliției române sunt puțin clovni triști

Știți mecanismul de la stat, angajezi niște clovni triști ca să scrie pe facebookul instituției glumițe de cătun și de autobază și să se justifice salariul inutil. Din categoria asta fac parte și bufonii care scriu pe facebookul poliției române glume de gen Messi nu vine în România. În ziua în care apar filmările că șeful lor se întâlnește cu țigănimea clanului ca orice muritor de foame. Corect, polițailor, ați deturnat subiectul și v-a înjurat lumea în plus. Pensionare plăcută la 45 de ani, neuronul nu e afectat, nu?!

P.S Vorba cuiva, insul care are fătată mintea aici merită înaintat în grad. De la 37 la 38, că așa sunt oamenii bolnavi cu acte!

P.S. 2. La Târgu-Mureș specia în uniforme primește cadouri de la inculpați români, pomană din bugetul local (pictură, sport, sindicalism, reparații, revelioane, apă, canal, telefonie, fotbal). Speranța fiind de protecție inculpați. Măcar aici polițaii nu scriu tâmpenii tipice pe facebook și cel mult lipesc, ca sclavi, autocolante în campania lui Florea, cu vandalii imaginați de un clovn cu ochi albaștri, nu?!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.