duminică, 30 august 2020

Puiuțul Pașcan se ia de celălalt puiuț și întreținut al inculpatului român Dorin Florea

Puiuțul Pașcan se ia de celălalt puiuț și întreținut al inculpatului român Dorin Florea

Unul angajat în primărie și cu rubedenii în primărie, a se citi nașă și de căutat restul se ia de întreținutul cu șoferie și cu  PFA inventat pe loc și cu carnet de partid, deși ambii sunt din stirpea politică și etnică a inculpatului român Florea. Ar fi trist dacă nu ar fi nostim. Totuși, putem bănui ceva rahat cu ochi albaștri și de data aceasta?! Acum ceva ani Bretfelean inventa atacul imaginar al vandalilor, tocmai în ultima zi de campanie electorală a inculpatului român Florea. Apoi s-a născut atacul imaginar cu PSD plus UDMR care vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul și care poate fi bănuit ca tot un rahat via pensionari din servicii secrete, cu autocolante lipite de prostălăi în același timp,

cu dimensiuni și loc cu ale lui Florea!. La aceste alegeri se inventează sondajul fictiv de la firmă fictivă și pute din nou a rahat SRI, ca orice articol semnat fictiv de unii și puțind a inși cu ochi albaștri, după stil, interes și logică, plus un prostălău bilingv tipic la manipulare. Am obosit să le spun prostălăilor de pe Doja sau de pe unde îi mai duce naiba pe sereiști că nu poți semna o mizerie de ziar comunist cu nume  maghiar și în care să zici la batjocură că un maghiar e demn urmaș al neamului lui Attila. Asta e o logică de retardat român, de venit cu pluta în Ardeal sau de borfaș care nu știe nimic despre ce iubește și respectă un maghiar. Nu ungur, cum spun proștii ăștia, pentru că noi avem maghiari ca minoritate. Nu unguri.


 

 

 

Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului. Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând - prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă - tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere. Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului.
Cine a oferit așa-zisele informații certe, dacă SRI Mureș, Poliția Târgu-Mureș nu aveau habar de atacul …vandalilor și cum se știe că vor fi reprezentanți ai unor formațiuni politice și grupuri de interlopi, dar se cere pe hârtie autorităților să identifice făptuitorii știuți deja! Iar conform știrii de la Citynews,  Florea îl dă pe fostul sereist Bretfelean ca fiind creierul acțiunii, pentru că este fost sereist care știe ce vorbelte!

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.