miercuri, 5 august 2020

Nevasta ex-sereistului zice ce trebuie ca soțul de la poliție locală să fie văzut cu ochi buni de candidatul român și inculpat în două dosare penale!

Nevasta ex-sereistului zice ce trebuie ca soțul de la poliție slugarnic locală și târgumureșeană să fie văzut cu ochi buni de candidatul  român și inculpat în două dosare penale!

 

Cărturari ăștia foc, iar soțul lui Buzilă  de prin SRI mai stă ceva ani la Poliție locală, pentru articolele de bine scrise de nevastă? Genul colindătorii primăriei și cărturarii cu inculpați pe fapte de corupție și potlogării ANI în familie?!

P.S. Un alt trist exemplu: judecătoare atentă să nu supere inculpatul, cu soț angajat în primărie. Înainte de episodul ghips în față la judecători.

P.S. 2.Totuși, ce a făcut nasol sereistul anterior, Bretfe? După ce a zis mizerii cu vandali imaginari și a lipit autocolante?  Mai și filma?!

https://www.agerpres.ro/administratie/2020/08/04/unul-dintre-ultimii-descendenti-ai-familiei-carturarului-petru-maior-candidat-la-primaria-targu-mures--551130?fbclid=IwAR10yt7SUfG-T5adLf6PbuZxHQfDhohgoRW_Q9A2XvopEQv6LJlGC_lBdo8

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.