miercuri, 12 august 2020

Peste un miliard de euro sparți de români pentru români, cu scuza pandemie

Peste un miliard de euro sparți de români pentru români, cu scuza pandemie

 

În acești bani intră banii furați de la Fondul unic de sănătate, escrocheria bani pentru eroii Covid, cu bani furați de la sănătatea tututor pentru anumiți medici, asistenți, ambulanțieri, îngrijitoare, personal stabilit din pix și avizat de escrocii de manageri care nu au cheltuit fondurile proprii, ci au așteptat ca Guvernul să le fure banii din fondul unic pe țară! Atenție, DNA, escrocii de manageri români au decontat până și la unități non-covid, ca să ajute gașca de la clinici și rudele aferente! Plus banii furați din bugetul local de escrocii de primari români pentru românașii care vindeau rahaturi gen hipoclorit și alte bazaconii despre care MS și OMS ziceau că e apă de ploaie pentru covid. Și terminăm cu banii necheltuiți de incapabili manageri români din spitale, care au făcut înțelegeri cu gașca din sindicate, pentru ca ăia să cumpere mașini de spălat și uscătoare din banii celor pe care îi consideră prostime. Achiziții din bani privați pentru manageri cu alte agende și nevoie de dat pomană românească. Curtea de conturi și DNA dorm ca porcul!

P.S. Din august se fură banii din norma de hrană, 41,5 la sută supraimpozitare, de la 20. pentru vouchere de vacanță date electoral de PSD și asumate de borfașii PNL. Mai puțini bani în buzunarele a unui milion de bugetari, mai puțin la forțele de represiune, anchetă și pază, care se simt bine cu avantajele oferite de porcii de comuniști și păstrate pentru protecția borfașilor și în 2020!

Cheltuielile realizate pentru combaterea pandemiei, până la 30 iunie 2020, de la bugetul de stat, bugetele locale şi bugetul asigurărilor de şomaj se ridică la 5 miliarde de lei, potrivit unui comunicat al Curţii de Conturi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.