joi, 1 octombrie 2020

1 octombrie, unde sunt pomenile obișnuite pentru pensionarii târgumureșeni și dedicațiile pentru Selgros?

1 octombrie, unde sunt pomenile obișnuite pentru pensionarii târgumureșeni și dedicațiile pentru Selgros?

Tristețe pare după ce gunoiul a fost pus pe făraș în primăria Târgu-Mureș, nici o pomană pentru pensionari, nimeni să nu se pozeze ca maimuța,  nici o masă din bani publici făcuți cadou Selgrosului care ar avea sute de mii de euro de încasat din pomenile primăriei inculpaților români. Cum pot suporta afrontul ăsta pensionarii învățați că UDMR le ia garajele, fură orașul și îndrumați să se întâlnească cu tot felul de înapoiați pentru susținerea votului etnic și bolnav?

P.S. Soos, audit pe revelioanele poliței locale și controlate de seresiști, revelioanele șefilor slugi de asociație, lipsă bonuri fiscale la gunoiul numit restaurantul primăriei, toate gunoaiele făcute în Casa de cultură Mihai Eminescu, desființată de escrocii PDL, cu slugă PSD și reînființată ca serviciu al primăriei inculpaților români din Târgu-Mureș. Plus cacademia de fotbal pe 5000 de euro per copil, în condiții în care escrocii nu plăteau bursele la copiii care învățau și preferau să nu fie semi-analfabeți care să facă sport.

P.S.2 Transporturile terestre ocazionale ale primăriei, pe scrocul cu cartel taxi Siletina, sute de mii de euro anual, bani făcuți praf de pensionarii care se pozau cu inculpații, pentru cărat la revelioane, parastase de martie, galerii FCM și alte escrocherii pe bani publici și de gen.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.