sâmbătă, 31 octombrie 2020

Disperat să nu facă pușcărie, Clodu Maior cerșește și votul pentru Senat!


 

Disperat să nu facă pușcărie, Clodu Maior cerșește și votul pentru Senat!

Băiatul ăsta angajat pe PFA făcut special la șeful lui de partid și coleg de mizerii pe dosare de corupție, condamnat în două dosare ANI și trimis în judecată pentru două infracțiuni de corupție își pune mizeriile electorale pe proprietatea voastră. Disperat că va face pușcărie, gagiul vrea imunitate. Și cum nici polițiile nu mai sunt mânjite cu cadouri din bugetul local, cu speranța protecție, pentru apă, canal, tabere de pictură, excursii prin locuri pitorești și cu pește, sindicate sportive, fotbal, revelioane, sereiști pensionari alături, unii zburați pentru potlogării traduse poetic încălcarea gravă a statutului SRI, e greu fără votul pensionarilor spălați pe creier de șefii auto de asociație, din gașcă.

P.S. Un punct roșu pentru cine ghicește din câte partide a fugit academicianul! Și o steluță pentru cât a rezistat în PRM și pentru cei care știu de afacerile prescrise ale găștii lui Florea.

P.S. 2. Să ghicim, tot campanie cu maghiarii răi, de semnat ce știți că scriu unii de pe Gh. Doja, cu incendiatorii prin cimitire, de copiat mizeriile trepădușilor TV prin Capitaluri și alte organe de dejectat ura etnică, cu secta maghiarului nașpa și secta ordinarilor și întreținuților români bună? Patria a priori, pensionari?

Ca idee, a început cu mizeriile etnice, așteptăm să zică pensionarii din dotare și E.m. Pașcan de groful și sectantul de Soos! De bilingvii de la consiliere nimic, românismul e mișto prin tată?

 https://ceasulcetatii.ro/maior-acuza-epurari-etnice-la-primaria-targu-mures/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.