vineri, 23 octombrie 2020

Să ne...râdem cu candidații de Mureș, din neamul rude, condamnați, trimiși în judecată, criminali, traseiști, cu bani de la FRAȚI

Să ne...râdem cu candidații de Mureș, din neamul rude, condamnați, trimiși în judecată, criminali, traseiști, cu bani de la FRAȚI

Ce poate fi mai nostim decât să îi cauți pe ucigași, pe looseri, pe condamnați anterior și actualii inculpați, pe escrocii prinși de ANI, pe rudele care țin locul pe listă la jupânul tată și pe șmecherii banului public, inși cu afaceri prin frați la partid sau în alte părți, precum și pe trepădușii și semi-analfabeții fugiți partid în partid ca șobolanul pe corabie.

Așadar, fără pretenția de a atinge toate categoriile penale, condamnate, cu sânge pe mâini sau orice altă specie de român care vrea imunitate pentru a nu putea fi condamnat:

https://www.msnews.ro/lista-completa-toti-candidatii-din-judetul-mures-la-alegerile-parlamentare-concurenta-mai-mare-decat-la-medicina-162-pe-12-locuri/

La UDMR. Fără prea mari bube, la fel PNL.

La PSD, fiica tatălui său, adică o tanti pusă pe listă probabil în așteptarea momentul când se dî la fund, lăsând locul următorului. Nepotism la Gliga prins cu angajarea nevestei, ilegală, ca să umfle 8000 de euro ilegal de la stat, dacă ne amintim bine.

Dancu, cel cu crima de la vânătoare, acum vreo 15 ani, fost ceva viceprimar prin Luduș, omul care vine cu ceva de la vânătoare.

Buicu, prezență cam inutilă în Comisia de sănătate și o spun cu regret, fiind cam din promoția insului și făcând greve studențești împreună. Plus semnat tâmpit la unele propuneri legislative.

PMP, trăiască grofii și românismul, E.M. Pașcan e de prin zonă cu păduri, poate are și păduri de luat și pe care grofii răi le urmăresc? Nașa Sandu, poate că nu.

Pescar poate cu ceva de investigat, omul s-a retras de la Fortis, ca firmă să intre în insolvență, în 2019. Să verifice fiscul ce e acolo.

USR plus cu pierzătoarea Ioana de la primărie. Deci...

PV cu Lavinia Cosma și ea una care sare în bărci politice și își pierde numele de arab sau ce era, prin alianță.

PER vine cu dulciuri, actorul Stanoevici, cântărețul Pavel, în timp ce fraierii de mureșeni sunt la coadă.

Singurul independent Bendorfean, portarul, cel care a  lăsat conducerea unui partid pentru a nu fi în troacă cu Florea și Maior, cei cu 5 dosare penale, deocamdată, două condamnări ANI pentru băjeții românismului de cumetrie și pomeni.

La PNL no-nameul Benedek, proaspăt fără sens la candidatura pentru primărie.

La PSD Azamfirei cu bani de la FRAȚI, posibil bisericuța adventistă, ins cu 600.000 de lei în declarația de avere! Gagiul vrea să se joace de-a rectorul pe viață, cum propusese un dement și să ia banii fraierilor și în parlament. Pop Cosmin  e fratele celui care proiectează în spitale controlate de manager sprijinit de PSD, deci de aceea frate-su e mișto. PSD nu scoate la PSD ochii. Cineva zice că FRATI ăia e un acronim, problema e că nu găsești fundația aia pe net, ci ca ...societate!

Bardoși e fost șef PSD la Casa de cultură a studenților, nu mă iau de el că e tot via Petru Maior și părea un tip la locul lui, cel puțin acum vreo 15 ani.

Turcu Simona Elena, după nume viceprimăriță de Iernut și la care noi, cei mai mici, ne uitam într-un fel când eram tineri.

Pro România cu inculpatul Clodu Maior, două trimiteri în judecată pe fapte de corupție, două condamnări definitive ANI, ce a făcut înainte e treaba lui, nu apare în cazier. Îi trebuie imunitate după ce a eșuat în campania dementă cu făcături la cimitir, cu secte maghiare, cu atacuri cu piciorul și alte basme de inspirația știți voi cui pensionar. Un Moscviciov de pe la finanțe, la care îmi e lene să caut trecut, plus un Boloș care pare din familionul rectorului PSD.

Deocamdată, atât!

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.