vineri, 16 octombrie 2020

DNA, și Curtea de conturi atenție la ce sesizează Mark Hermann, posibile afaceri cu bani publici ale inculpaților din dosarul finanțare ilegală ASA!

 

DNA, și Curtea de conturi atenție la ce sesizează Mark Hermann, posibile afaceri cu bani publici  ale inculpaților din dosarul finanțare ilegală ASA!

Curtea de conturi, atenție, ați găsit și slugoii în uniforme hrăniți cu nesimțirea etnică specifică din bugetul local la revelioane și o amendă plătită jumătate din banii Transportului local, deși era luată de escrocul de la Siletina! Și poate verificați gașca etnică și la rubedenii și inși trimiși să voteze rahaturi, de pe vremea când un dus cu pluta pe Pocloș nu numea Aquaserv ca fiind condusă de unul cu salariul exorbitant.

Sursa Mark Hermann FB.

 

🔊 📣 CORUPȚIE LA NIVEL ÎNALT ÎN DIRECȚIILE, SERVICIILE ȘI SOCIETĂȚILE SUBORDONATE MUNICIPALITĂȚII!? SUSPICIUNE DE LUCRĂRI ILEGALE, CU DEDICAȚIE!

🚧 În aceste momente Aquaserv tocmai execută o lucrare cu miros de "dedicație" în Parcul Eroilor. Se trage prin parc un tronson de canalizare, sub pretextul cuplării unei toalete publice recent amplasate la rețeaua de canalizare. Motivul pare să fie unul total diferit: o terasă în care un dublu incompatibil-inculpat — trimis la plimbare de alegători cu un procent obținut de doar 17 % — este cât se poate de interesat personal, "neapărat trebuie" branșată la canalizare, evident pe banii orașului, în condițiile în care cheltuielile de cuplare la utilități revin persoanei fizice sau juridice interesate.

Șanțurile sunt săpate, WC-ul public a fost amplasat, doar că:

️ Conform informației pe care am primit-o de la Poliția Locală, singurele lucrări Aquaserv anunțate pentru ziua de azi sunt pe Str. Frunzei și pe Str. Înfrățirii;

️ Lucrarea nj a fost raportată către Administrația Domeniul Public (ADP), pentru care ADP trebuie să emită un aviz înainte de a începe lucrarea;

️ Lucrarea nu este avizată nici ca fiind o "lucrarea de urgență", întrucât la fel trebuie anunțată Poliția Locală și ADP, dacă există defecțiuni la rețeaua de apă sau canalizare. "Urgență" înseamnă spargerea unei conducte și scurgerile, și nicidecum săpatul unor șanțuri și construirea unor noi rețele;

️ Zona în care se efectuează lucrările este arie protejată "Natura2000". Pe cale de consecință nicio lucrare nu poate fi efectuată în aria protejată fără acordul semnat de directorul Natura2000, dl. Melles Előd;

️ În concluzie, fără toate aceste avize și fără respectarea procedurilor legale, Aquaserv efectuează aceste lucrări în mod ILEGAL!

📌 Coincidență sau nu, în cursul zilei de ieri a avut loc în restaurantul primăriei din cetate o întâlnire la care au participat mau multe persoane: Claudiu Maior, directorul SPUM Mircea Moldovan și adjunctul dânsului, dna. Zenovia Șagău, reprezentantul firmei CRONOS LIFE CONSTRUCT SRL Nucu Man (trimis în judecată în dosarul finanțării ilegale al clubului de fotbal ASA2013 pentru deturnare de fonduri și spălare de bani) și alte personaje mai mult sau mai puțin obscure. Aparențele confirmă, că e foarte probabil ca discuția, "ședința de lucru" de ieri să vizeze un singur interes: cheltuirea tuturor banilor publici pe care îi mai au la dispoziție prin acordul cadru, în beneficiul CRONOS LIFE CONSTRUCT, sub titlul de "reparații", înainte de investirea noului primar ales, Soós Zoltán.

️Întrebare retorică: ce fac instituțiile statului? Alo, DNA?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.