vineri, 30 octombrie 2020

Elevii din Mureș vor primi tablete Vonino. DNA, ce a cumpărat primăria Târgu-Mureș din banii fraierilor și în campania dementă pentru inculpatul român Maior? Lenovo cu Telekom!Atenție, DNA, peste 600.000 de euro din banii târgumureșenilor!


 

Elevii din Mureș vor primi tablete Vonino. DNA, ce a cumpărat primăria Târgu-Mureș din banii fraierilor și în campania dementă pentru inculpatul român Maior? Lenovo cu Telekom! Atenție, DNA, peste 600.000 de euro din banii târgumureșenilor!

 
Vonino, legal, să ghicim, ce mizerii au cumpărat inculpații din Primăria Târgu-Mureș, 5300, pentru ca inculpatul DNA și condamnatul în dosare ANI, Clodu maior, să-și pună lăbuțele de academician cu diploma de ingineraș pe PFA la șeful de partid, la 40 de ani, în campania electorală dementă, care a presupus și maghiari răi, incendieri de flori și alte bazaconii ghicite ca inspirație etnică.

https://gadget.ro/orange-si-vonino-au-castigat-si-licitatia-pentru-restul-de-58-847-de-tablete-cu-internet-destinate-elevilor-din-9-judete/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.