duminică, 20 decembrie 2015

Atenție, ISU, la afacerea bandiților PDL din Primăria Târgu-Mureș, cu suprapopularea hotelului cu dedicație



Atenție, ISU, la afacerea bandiților PDL din Primăria Târgu-Mureș, cu suprapopularea hotelului cu dedicație
Cum bandiții PDL Mureș se laudă că  baga 5000 de pensionari la hotelul zdrenței Țerbea, poate verifica ISU capacitatea reală. Să nu avem morți după modelul Colectiv! Atenție, DNA, la fiscalizarea biletelor, la dedicațiile banditului etnic și pentru mortul Țerbea și decontarea pe Siletina de care banditul se delimitează pentru a prosti ANI!

http://www.presidenthotel.ro/ro/restaurante
   Ca urmare a solicitării pensionarilor târgumureșeni de a suplimenta biletele la „Revelionul persoanelor vârstnice”, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş anunță publicul interesat că începând cu data de 10 decembrie 2015 se vor pune în vânzare bilete și la Clubul Cuba Ground - Centrul Cultural „Mihai Eminescu”. Pensionarii cu domiciliul sau reședința (flotant) în Tîrgu Mureş, sunt așteptați începând de joi 10 decembrie 2015, zilnic între orele 9:00-13:00, la Centrul Cultural (str. Nicolae Grigorescu nr.17-19), telefon: 0265-218.746. Biletele vor fi vândute în limita locurilor disponibile.

     La înscriere participanţii sunt rugaţi să prezinte: actul de identitate şi cuponul de pensie. Taxa de participare este de 10 lei.

     Totodată, anunţăm doritorii că, în ziua evenimentului, joi, 31 decembrie 2015, de la ora 15:30, din principalele zone ale oraşului vor porni curse speciale de autobuz, care vor asigura transportul participanţilor la evenimentul ce le este dedicat. De asemenea, la sfârşitul întâlnirii, la ora 22:00, aceleaşi mijloace de transport vor asigura revenirea participanţilor în cartierele de unde au plecat. Atenţie, între orele 23:00 şi 00:30, circulă doar două autobuze!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.