miercuri, 2 decembrie 2015

Hoții de la ASA au rezolvat iar potlogaria, iar Duru acum e contra hoților cu datorii



Hoții de la ASA au rezolvat iar potlogaria, iar Duru acum e contra hoților cu datorii



Astra Giurgiu si ASA Targu Mures au scapat de depunctare. Viorel Duru: Vom face apel
de Mircea Barzoi     HotNews.ro

Comisia de Disciplina a FRF a respins sesizarea Administratiei de monitorizare financiara a cluburilor din Liga I in cazul gruparilor Astra Giurgiu si ASA Targu Mures, care riscau sa fie depunctate pentru incalcarea Regulamentului national de licentiere a cluburilor si de fair-play financiar, anunta Mediafax.

"Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de parata Asociatia Fotbal Club ASA 2013 Tg. Mures. Respinge sesizarea formulata de Administratia de Monitorizare impotriva paratei Asociatia Fotbal Club ASA 2013 Tg. Mures", se arata in solutia Comisiei de Disciplina, pronuntata, miercuri, in cazul grupraii muresene.

"Admite exceptia nulitatii cererii ca neintemeiata, pentru lipsa semnaturii. Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de parata Asociatia Fotbal Club Astra. Respinge sesizarea formulata de Administratia de Monitorizare impotriva paratei Asociatia Fotbal Club Astra", este decizia in cazul clubului Astra Giurgiu. 

In ceea ce priveste clubul CFR Cluj, Comisia a decis sa suspende cauza pana la o hotarare a Tribunalui de Arbitraj Sportiv cu privire la o alta depunctare a clujenilor: "Admite cererea de suspendare, prin acordul ambelor parti. Suspenda cauza pana la data solutionarii de catre Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne a dosarului CAS 2015/A/4097". 

Directorul Administratiei de Licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca Federatia Romana de Fotbal va face apel la decizia propriei Comisii de Disciplina in cazul gruparilor Astra Giurgiu si ASA Targu Mures, care riscau sa fie depunctate.
Remember  Adevarul:
Talentaţii Duru şi Sandu În „Talentatul domn Ripley", un personaj este plătit ca să aducă acasă un fiu rătăcitor. Personajul va depăşi, însă, ceea ce a fost pus să facă, până la distrugerea fizică a persoanei de care trebuia să aibă grijă! Extrapolând, personajul este jucat pe scena fotbalistică de Mircea Sandu, cel plătit să readucă obiectul muncii - fotbalul românesc - la locul meritat, respectiv de Viorel Duru, director licenţe şi afilieri la FRF. Cei doi au avut reacţii dintre cele mai ciudate legat de licenţiere şi de cumpărarea de locuri de divizie în campanie electorală. La Târgu-Mureş, Mircea Sandu a declarat că susţine parteneriatul public-privat. Probabil, domnul Sandu se credea tot pe vremea comunismului, atunci când mai fiecare întreprindere, oraş, comună trebuia să-şi înfiinţeze echipe de fotbal, de handbal, de popice etc., folosind pentru cluburi bani publici. Talentatul domn Sandu a reuşit, astfel, să-şi depăşească atribuţia de şef al FRF şi s-a făcut că nu vede echipa inventată în campanie electorală şi în folosul unora din partidul care şi-a impus până şi culorile - portocaliu-albastru. Un alt „Ripley", Duru, închide ochii la licenţa FCM Târgu-Mureş, club care, ca să nu rămână 3 ani în divizia B, s-a trezit urmaş AS Unirea Sânnicolau Mare! O altă şmecherie: din 3 ani în divizia secundă pentru cumpărare de loc s-a făcut unul, ca la o reducere de pedeapsă pentru ocnaşi! Cu doi Ripley putem vorbi de un fotbal sănătos, jucat pe teren, fără influenţe politice, fără afaceri cu construcţia de stadioane, accesorii şi cu transport pe firme preferenţiale? Nu! Şi cum acceptăm dubla măsură şi ca unii să trimită Timişoara şi Bistriţa în B, Craiova în C, ca din întâmplare netezind drumul echipelor bucureştene care se cam împiedicau de Timişoara, când ei au dat licenţe şi au aprobat parteneriate cu bani publici la anumite echipe, care, desigur, nu au datorii la stat?! Florentin Deac

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/societate/pagina-cititorului-pasionat-literatura-1_50ace9287c42d5a6638bb2a0/index.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.