marți, 8 decembrie 2015

Manipulări ordinare sau cum după 1 decembrie unii simt nevoia să îi scoată pe români proști sau șovini!



Manipulări ordinare sau cum după 1 decembrie unii simt nevoia să îi scoată pe români proști sau șovini!
Imediat după 1 decembrie, pe mizeria de Facebook care se pretează la așa ceva, au apărut provocările. De la drapele în doliu, până la aiureli în photoshop, dar nu numai, menite să arate cât de prost și intolerant e românul, ca să râdă maghiarii și ungurii de el. Doar două episoade, mulțumesc pentru pont!
1.     Mașina de poliție inscripționată greșit. Provocare ordinară.


2.     Afacerea KFC Târgu-Mureș cu un angajat maghiar care ar refuza să răspundă în maghiară! Provocare ordinară dovedită rapid de o publicație pentru cei 400 de secui din România, care simte nevoia să preia povestea SF!
 http://www.szekelyhon.ro/aktualis/marosszek/nem-beszelhetnek-magyarul-a-kfc-magyar-alkalmazottai. Raspuns KFC!
 Am verificat sesizarea ta cu colegii nostri din restaurantul KFC Targu Mures si a fost vorba despre o neintelegere. Te asiguram ca echipele noastre din toate restaurantele beneficiaza de sesiuni de training periodic pentru a putea oferi servicii de calitate. Fiind un restaurant nou, colega noastra care te-a intampinata ieri se afla in perioada de training si ti s-a adresat in limba romana pentru a fi inteleasa de colegii care o supervizeaza si care nu cunosc limba maghiara intrucat sunt din alte zone ale tarii. Vrem sa te asiguram ca ne dorim ca fiecare experienta din restaurantele KFC sa fie una placuta, asa ca nu exista o restrictie in ceea ce priveste folosirea limbii maghiare in restaurantele noastre. Multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.