sâmbătă, 26 decembrie 2015

Scursurile penale ale PDL vor sa bea din nou în mijlocul străzii!Scursurile penale ale PDL vor sa bea din nou în mijlocul străzii!
Cum bandiții lui Florea, scursurile trimise în judecată și alcooliștii via PDL și SRI au chef de băute, s-a mai pus la cale colindul…primăriei! Ultima oară, bastarzii de lipitori de autocolante cu mesaj provocator inventat de nebunul sereist al lui Florea au blocat G. Coșbuc, pentru ca șeful lor să nu fie deranjat de la băute împreună cu dementul lui Florea adus pe vot UDMR la hoție. Porcii blochează azi iar strada, ca prostimea șantajată să vadă cum beau descreierații trimiși în judecată pentru hoția ASA și demenții pistolari aduși de mega-hoț din serviciile cu… damf.
P.S. Prostănacii strânși la pupat - dosul lui Maior și cel al jegului sereist - au auzit de mita Coral luată prin Kagan? Sau prostănacilor etnici li s-a spus ca porcii români fură pentru că maghiarii să nu ajungă să fure ce fură porcii români aciuați lângă gunoiul mare  PDL și cu acceptul... scriitorilor din SRI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu