joi, 3 decembrie 2015

DNA, verifici contractele borfașilor din Primăria Târgu-Mureș pe motiv de împodobire luminițe?!

 

DNA, verifici contractele borfașilor din Primăria Târgu-Mureș pe motiv de împodobire luminițe?!
Bani puhoi, bandiți din primărie cu hoții și dosare DNA și ANI, un motiv în plus ca să se verifice alta afacere a hoților PDL Mureș!

 

 Găinarii din primăria Târgu-Mureș vor achiziționare și montare ornamente luminoase de Crăciun, de peste 1,5 milioane de euroGăinarii din primăria Târgu-Mureș vor achiziționare și montare ornamente luminoase de Crăciun, de peste 1,5 milioane de euro
Primăria bandiților de partid cu afaceri pe javre PDL Mureș și pe camarila lepădăturilor respective face praf peste 1,5 milioane de euro pe motiv achiziționare și montare ornamente luminoase de Crăciun! În orașul în care porcii PDL Mureș fac afaceri dedicate pe porcii lor din PDL și pe camarilă o altă afacere menită să facă praf banii publici.
Primăria hoțomanilor etnici se lăuda acum câteva luni cu sponsori la concertul Iglesias. Pentru ornamente nu sunt…sponsori, nu-i așa bandiți? Curtea de conturi, verifică dacă porcii din primărie și partid nu au spălat bani negri și s-au folosit de funcții pentru a primi sponsorizări de la firme cu abonamente la primărie la concertul cu cântec care a adunat jumătate dintre sponsori cu inși de partid și cu abonamente la porcii de partid!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu