joi, 22 iunie 2017

Dacia Plant, 15 ani de succes



Dacia Plant, 15 ani de succes
Advertorial
Dacia Plant împlinește 15 ani. Ce înseamnă asta în afară de clasica transformare în luni, zile, ore, secunde? Succes marcă românească. După cum probabil știți, Dacia Plant este un producător local de suplimente alimentare 100 la sută naturale, fără conservanți sau coloranți, cu o cantitate mare de substanță activă. Compania a luat naștere în 2002, din dorința unor juni de a demonstra că produsele naturale sunt eficiente, sigure și îi ajută pe oameni să fie mai sănătoși. Suplimentele sunt produse lângă Brașov, într-o fabrică ce respectă toate normele impuse fabricilor de medicamente. Valorile promovate de companie sunt sănătate naturală, tradiție, armonie și valoare, iar plantele folosite in produsele Dacia Plant sunt obținute din culturile bio proprii sau din cele ale colaboratorilor și ele trec printr-un proces exigent de selecție.
Fabrica Dacia Plant este construită după normele GMP (Good Manufacturing Practices), iar tot fluxul tehnologic este gândit pentru evitarea contaminării produselor, cu filtrele HEPA H14, de ultima generație, care dispun de capacitatea de a reține microorganismele, în proporție de 99,999 la sută!
Daciaplant.ro are și câteva surprize plăcute pentru cei care comandă de pe net: https://www.daciaplant.ro/: 1+1 cadou, 15 la sută abonare la newsletter, 5 la sută reducere la cheltuieli peste 500 lei, livrare gratuită la comenzi peste 120 lei! Tot pe internet, la pagina menționată, veți putea găsi întreaga gamă de produse, cataloagele tematice și comanda măcar unul dintre delicioasele ceaiuri preparate de Dacia Plant.
Dacisme
Dacă s-a legat și prin subiectul acestui articol Dacia de plante, este interesant de consultat lucrarea  Medicina în Dacia, semnată de istoricul clujean Ioan Horațiu Crișan, din care puteți citi fragmente aici: http://adevaruldespredaci.ro/2013/11/plantele-vindecatoare-ale-dacilor-2/. Iar despre Bendis, zeița lunii și nu numai, a dacilor, se știe că  ocrotea lecuirea muritorilor, cum scrie Herodot.
Ce aveam acum 15 ani, pe când se năștea Dacia Plant?
În 2002 sărbătoream anul Caragiale (150 de ani de la nașterea dramaturgului esențial pentru politica de azi, euro era introdus în 12 țări, Olanda legalizează eutanasia, începeau jocurile olimpice de iarnă de la Salt Lake City, Schumacher egala recordul de 5 titluri al pilotului Fangio, România era invitată să înceapă negocierile cu NATO și se lansa MTV România. Cât de departe par acum aceste evenimente acum! Și dacă vorbim de istorie trăită, nu avem curaj, din respect pentru membrii formației, să ne amintim ce evenimente erau la nașterea Phoenix. De ce amintim Phoenix aici? Anul acesta Dacia Plant împlinește 15 ani de activitate, prilej cu care organizează în data de 2 iulie un concert ce va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, iar printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix! Astfel compania dorește să ofere înapoi încrederea cu care a fost investită, fiind mereu aproape de oameni și de comunitatea locală, fapte pentru care merită respect și admirație!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.