vineri, 16 iunie 2017

Escrocii din CL Târgu-Mureș refuză partea civilă pentru recuperarea sumelor furate prin ASA?!Escrocii din CL Târgu-Mureș refuză partea civilă pentru recuperarea sumelor furate prin ASA?!
Atenție, DNA Târgu-Mureș, venim cu material pentru eternii escroci, slugile inepte ale nebunului și ale retardatului său și păcat că nu ai luat slugile actuale și pe prostovanii din două ture anterioare în dosarele mafioților care îi controlau pe prostănaci români și maghiari și prin afacerile prin primărie ale nulităților.
Radu Bălaș zicere:
La ultima ședința a CL s-a decis verbal că se va face o ședință extraordinară în data de 8 iunie, dată la care au fost amânate mai multe proiecte de hotărâre. Printre acestea și proiectul prin care Municipiul se constituia parte civilă într-unul dintre cele două procese ale primarului Florea. Asta înseamnă că dacă Florea ar pierde, paguba rezultată în urma faptelor sale ar fi recuperată la bugetul orașului (dacă Municipiul nu se constituie parte civilă, orașul nu mai recuperează nimic). Cum primarul nu a convocat ședința și nici consilierii care propuseseră acest lucru în plen, am decis să o convocăm noi, consilierii POL. Dar noi suntem doar trei și e nevoie de opt semnături pentru asta (1/3 dintre consilieri). Interesant că au semnat încă patru de la UDMR, ceilalți șase nefiind de găsit timp de trei zile. 😉 Așa că la termenul de judecată al primarului din data de 21 iunie, orașul nu va fi constituit ca parte civilă, în ciuda somației primite în acest sens de CL. Așa că e posibil ca cei 14 consilieri care nu au semnat convocarea ședinței să aibă unele probleme. Și nu de conștiință. Vor trebui sa explice cam așa: "Subsemnatul,..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu