luni, 3 iulie 2017

Atenție, DNA, la banii făcuți praf de bandiții din primăria Târgu-Mureș cu scuza plimbat pensionari în țară și străinătate, mâncat și băut la gunoiul Țerbea sau la casa de oaspeți a hoților din primărie!



Atenție, DNA, la banii făcuți praf de bandiții din primăria Târgu-Mureș cu scuza plimbat pensionari în țară și străinătate, mâncat și băut la gunoiul Țerbea sau la casa de oaspeți a hoților din primărie!

DNA Târgu-Mureș încă nu a băgat nasul la întâlnirile lunare ale penalilor nenorociți din primărie și partid cu pensionarii, la casa de oaspeți a hoților din primărie, la revelioanele pensionarilor făcute de borfași la hotelurile gunoiului Țerbea, afaceri cu dedicație și decontări supradimensionate, cu raportări gen 6000 de pensionari la un rahat de capacitate reală de sub 3000, cum scrie pe site! Atenție la bandiții din primărie și la cărat pensionari pe jegul Siletina în țară sau străinătate și la imaginea gunoiului etnic pe spatele fraierilor. Atenție la cei 10 lei plătiți de fraieri pe motiv taxă pensionari și pentru care unii pensionari zic că nu se primește vreo chitanță, atenție la folosirea imaginilor în campania celor doi bandiți români, atenție la banii publici prin abonatul de partid Cătană, dați fără licitație viermilor din presă care pupă dosul jegului analfabet cunoscut. Aici sunt banii dumneavoastră și interesele hoților români cu maghiarii casei.
https://florentindeac.blogspot.ro/2016/01/banditii-lui-florea-nu-se-mai-lauda-cu.html
https://florentindeac.blogspot.ro/2016/12/banditii-din-primaria-targu-mures-nu-au.html

Ziua de joi, 29 iunie a.c., a fost marcată de către pensionarii târgumureşeni, membri ai filialei locale a Uniunii Generale a Pensionarilor din România, prin organizarea unei întâlniri festive la Casa de Oaspeţi a primăriei din cadrul Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul", manifestare la care a participat consilierul primarului, Claudiu Maior.

În alocuţiunea sa, Claudiu Maior a transmis felicitări tuturor persoanelor care poartă numele de „Petru" sau „Pavel", cât şi celor care poartă numele de „Peter" sau „Pal", asigurându-i, totodată, pe toţi cei prezenţi de buna colaborare şi pe viitor între Uniunea Generală a Pensionarilor din România – filiala Mureş şi Primăria municipiului Tîrgu MUreş. La rândul ei, doamna Kovacs Irma, preşedinta UGPR- Mureş a mulţumit, în numele participanţilor, pentru înţelegerea şi sprijinul din partea autorităţilor, în rezolvarea problemelor  cu care se confruntă.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.