joi, 6 iulie 2017

Atenție, DNA Târgu-Mureș la 1,8 milioane lei ofertați de pungașii liberali din primăria Târgu-Mureș și CJM ca foarte posibilă obligație UDMR pentru votul dat lui Maior!Atenție, DNA Târgu-Mureș la 1,8 milioane lei ofertați de pungașii liberali din primăria Târgu-Mureș și CJM ca foarte posibilă obligație UDMR pentru votul dat de fomiști lui Maior!
Cum UDMR a dat peste bot ilegalului Maior ieșind din sală, pentru ca tot UDMR să îl înscăuneze pe ilegalul Maior viceprimar cu facultate la vreo 40 de ani, ia verifică, DNA Târgu-Mureș ce premii au fost acordate sau promise udemeriștilor din CL și consilierilor de udemeriști, începând de la pază și terminând cu clinici, reparații și publicitate sau festivaluri din banii prostimii.

Peninsula nu se mai ține! Vestea bună e că bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu mai fac cadou cei 900.000 de lei prinși în buget pe afacerea consilierului lui Borbely! Vestea și mai proastă e că bandiții vor găsi vreun porc de pedelist pe care să îi cheltuie și pe ăia!Peninsula nu se mai ține! Vestea bună e că bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu mai fac cadou cei 900.000 de lei prinși în buget pe afacerea consilierului lui Borbely! Vestea și mai proastă e că bandiții vor găsi vreun porc de pedelist pe care să îi cheltuie și pe ăia!
Peninsula e blestemată, după ce bandiții lui Florea au prins festivalul care probabil că a fost și ăsta moneda pentru votul UDMR pentru Clodu Maior, întreținutul de partid al lui Florea, în bugetul local, cu 900.000 de lei (peste 200.000 de euro!).
Pentru cunoscători, Peninsula nu a primit niciodată pomană de acest gen de la Florea, care nici nu are afacerile primăriei  decât pe bandiții PDL Mureș și 3-4 firme maghiare și pe gunoaiele etnice românești din camarila îmbuibată de porcul PDL, pe la întreținere spații verzi, pază și ceva construcții și indicatoare rutiere, în contul maghiarilor. Vestea proastă e că bandiții din primărie vor cheltui banii pe vreun festival inventat ad-hoc, pe firmele unor lichele PDL, pe prestatorii agramați de la Gunoiul TV sau pe alți retardați aduși cu pluta și cu ușa în primărie!
Ediţia din această vară a Festivalului Peninsula care în acest an ar fi trebuit să se desfăşoare la Târgu Mureş în perioada 17-20 iulie, nu va mai avea loc.
Motivele sunt lipsa fondurilor suficiente pentru organizarea în condiţii optime a unui festival de nivel internaţional, aşa cum organizatorii din acest an îşi propuseseră pentru 2014, deficitul de imagine moştenit de anul trecut precum şi nesincronizarea cu programul artiştilor şi al trupelor invitate.
Organizatorii mulţumesc Consiliului Judeţean Mureş pentru deschidere şi sprijinul acordat, partenerilor şi sponsorilor pentru dorinţa de a face parte dintr-un proiect de amploare şi întregii echipe pentru implicare şi sprijinul necondiţionat.
Festivalul Peninsula a fost înfiinţat în anul 2003, de atunci fiind organizat anual întâi la Târgu Mureş şi în 2013 la Cluj-Napoca. Este pentru prima dată după unsprezece ediţii, când Festivalul nu are loc.
Dintre cele mai importante trupe invitate în cele treisprezece ediţii amintim: The Prodigy, Korn, Nine Inch Nails, Iggy Pop and the Stooges, Guano Apes, The Straits, Kasabian, Europe, The Rasmus, Tiesto, ATB, Above and Beyond, Parov Stelar Band, Dub FX, Chase and Status, Freestylers, Gogol Bordello, Kosheen, The Rasmus, Ferry Corsten, Pendulum, Tiesto, ATB, Parov Stelar, Apocalyptica, Goldie, Morcheeba, Chumbawamba Nero sau Netsky.
Pentru anul 2014 organizatorii şi-au propus să vină cu un concept nou care să revitalizeze festivalul, să îl readucă pe lista evenimentelor apreciate de public şi realizate cu profesionalism. Totuşi alături de motivele mai sus amintite, timpul a fost prea scurt pentru implementarea unei astfel de restructurări.
Sperăm ca anul 2015 să fie prielnic organizării evenimentelor culturale de anvergură iar Festivalul Peninsula să îşi recapete locul câştigat printre acestea.

Dacă unii nu au vrut să facă Peninsula, cu 400.000 de euro pomana etnică a lui Florea și Dobre- gașca noului PNL pe banii mureșenilor- alții fac Sziget, iar alții îl și transmit în România!Dacă unii nu au vrut să facă Peninsula, cu 400.000 de euro pomana etnică a lui Florea și Dobre- gașca noului PNL pe banii mureșenilor- alții fac Sziget, iar alții îl și transmit în România!
Înainte ca bandiții din PNL și noul PNL să aibă retardat votat de UDMR-ul alergic până atunci la jegurile etnice ale lui Florea, maghiarii trebuiau stimulați. Gașca veselă și cu interese pe scursurile de partid (noul PNL) au inventat pomana pentru maghiarul consilier de Borbely care făcea la Târgu-Mureș Peninsula (Felsziget). Cum 400.000 de euro pomană etnică a părut puțin, gagiul, interogat din câte ne amintim pentru afacerea reabilitare bloc la familionul Borbely, s-a dat la fund și din fericire banii publici nu au mai fost făcuți praf de cuplul mult prea nostim Florea-Dobre! 400.000 de euro care pot ajunge pe mâinile vreunui porc din noul PNL sau vreo scursură etnică românească din camarilă, nu?!
 Atenție, DNA, la avocățeii și notarii fluturați pe camarilă, familion și partid de cele două specimene, ca să nu aveți surprize în declarațiile de avere ale șmecherilor care brusc raportează îmbogățire.
https://www.telekom.ro/festival-sziget/
Vino să vezi LIVE cel mai tare festival din Europa!
Între 10 și 17 august trăiești experiența Sziget Festival chiar aici.
12 ORE pe zi, HD, de pe 4 SCENE!
Te așteptăm!


Peneliștii de azi Florea și Dobre. Din dragoste pentru aruncat banii publici pe fereastră, la privatPeneliștii de azi Florea și Dobre. Din dragoste pentru aruncat banii publici pe fereastră, la privat
Vă este cunoscut că bandiții PDL Mureș au dedicat 900.000 de lei (220.000 de euro) Peninsulei, un festival organizat pe consilierul lui Borbely cel din dosarul cu reabilitare apartament. Din dragoste pentru aruncat banii pe fereastră, penelistul cu afaceri familiale cu 4 primării PNL (4 din 4, putea fi și mai bine pentru avocățica de nevastă și pentru asociata căreia Dobre i-a vândut cu 90.000 de euro apartamentul!),  Dobre, a sărit și el cu 900.000 de lei. Cum ar veni, peste 400.000 de euro cadou la un festival care avea de neamul lui în jur de 600.000 de euro tot bugetul și acela fără pomeni de la bandiții de partid. De ce a sărit Dobre? Din dragoste pentru consilierul UDMR? Aș, din dragoste pentru Florea, penelistul de import de azi. De ce a sărit Florea cu dedicația pe care nu o face decât la scursurile lui din PDL, hoții etnici? Pentru votul UDMR pentru retardatul PDL.
Dovadă că bandiții la Târgu-Mureș sunt transpartinici și etnici e și sprijinul lui Florea pentru ilegalul Akos Mora, gagiu care se juca de-a festivalul privat târând funcția de senator în cocină! Iar dacă mai vreți dedicații, căutați instalația de nocturnă teren de antrenament, cumpărată de banditul etnic al PDL din banii publici și pe care retardatul o folosește fără să plătească chirie, dar pe care o lasă, declarativ, la finanțe, atunci când banditul și mă-sa nu au chef să plătească impozitele! DNA, bagă nasul la dedicațiile banditului de partid pe banditul subordonat, publicitatea prin notarul cu care merge intermediarul etnic al porcului etnic, afacerile cu Coral și cu retardatul, inclusiv mita pomenită în presă, hoțiile cu reabilitarea cu prețuri umflate cu pompa, ajungând la 20.000 de lei pe apartament, din care banditul cere proprietarului o cincime!
P.S. ANI, verifică un penelist cu contract la nevasta lui Dobre, la care Dobre ține musai să dea bani pentru festival, pentru asociația condusă de primar și care activează în primărie!
Ziar de cluj zicere:

1.800.000 de lei. Atat a primit finantare, de la autoritatile municipale si judetene din Mures, Festivalul Peninsula in anul 2014. Adica 400.000 de euro, fara a pune in calcul sponsorii, bani care n-au fost de ajuns pentru a organiza festivalul cu o traditie de zece ani in Targu-Mures. Organizatorii au pus lacat pe site si pe pagina de Facebook si au anuntat scurt: festivalul Peninsula nu va mai avea loc 2014, "din lipsa fondurilor suficiente".
De la Consiliul Local Targu-Mures, Festivalul Peninsula a primit, anul acesta, 900.000 de lei. Adica 200.000 de euro, bani pe care niciun festival nu i-a vazut vreodata de la forul local din Cluj.
Prin comparatie, editia de la Cluj de anul trecut a primit 150.000 de lei, adica 33.000 de euro.
“Acesti bani vor ramane in buget. Pana in prezent, pe la noi nu a trecut nicio adresa oficiala din care sa reiasa ca Peninsula nu se mai tine. Si eu am aflat din presa informatia si nu stiu care sunt motivele anularii. Noi am avut o relatie foarte buna si onesta cu organizatorii, pana la editia de acum doi ani (n.r. cu echipa condusa de Laszlo Bodor, cel care va organiza la Cluj Le Grand Picnic), si totul a iesit foarte bine”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Aurel Trif, purtatorul de cuvant al Primariei Targu-Mures. 
De la Consiliul Judetean Mures, Peninsula a mai primit inca 900.000 de lei, adica alti 200.000 de euro.

Ieri, organizatorii anuntau pe site-ul festivalului ca Peninsula 2014 nu se mai tine. Dupa o traditie de 11 ani, cel mai mare festival din Transilvania isi inchide portile, fara sa ofere vreo explicatie. Motivele invocate de organizatori sunt, in conditiile in care au primit deja 400.000 de euro de la autoritatile locale si judetene, cel putin nejustificate: lipsa fondurilor suficiente pentru organizarea in conditii optime a unui festival de nivel international, asa cum organizatorii din acest an isi propusesera pentru 2014”.
Sursele Ziar de Cluj spun, insa, ca noii organizatori ai Peninsulei nu au fost in stare sa puna in picioare festivalul. Asta in conditiile in care intreaga echipa din organizarea celui mai mare festival de muzica din Ardeal a ramas la Cluj, iar targmuresenii au fost nevoiti sa incropeasca o alta care sa organizeze fesivalul de la Mures. Chiar daca proprietarii brandului au dus “Peninsula” inapoi acasa la Targu-Mures, nucleul echipei de organizare a ramas in orasul de pe Somes, unde va organiza un alt festival, Le Grand Picnic. Sursele citate sustin ca acesta este adevaratul motiv pentru care Peninsula nu va avea loc in 2014, nu lipsa banilor sau "deficitul de imagine mostenit anul trecut la Cluj".
Organizatorii Festivalului Peninsula de la Targu-Mures nu au putut fi contactati.
Consilierul primarului, Claudiu Maior, prezent la deschiderea ediţiei I a Festivalului „Vibe"
Joi, 06 Iulie 2017 13:17 | Imprimare | EmailMarime text:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu