luni, 10 iulie 2017

Mită pentru Kiss Imola în primăria hoților români deja cu mită trimisă în judecată sau încă cercetată la Cluj-Napoca



Mită pentru Kiss Imola în primăria hoților români deja cu mită trimisă în judecată sau încă cercetată la Cluj-Napoca
Că e vorba de mita Musgociu, de mita Coral sau de altele, primăria Târgu-Mureș se dovedește cuib de infractori. Rămâne ca DNA să ia hoții și retardații și pe angajările pe PFA, folosirea bunurilor și mașinilor instituției în campania electorală a hoților români, pentru șantajele la adresa presei sau pompierilor, la angajarea rudelor cretine ale porcului PNL sau promovarea porcilor prinși de ANI, Consiliul concurenței, DNA sau poliție rutieră. Atenție la academia hoților de fotbal, la cei 5000 de euro furați pentru fiecare elev, la reabilitare termică la suprapreț pe scursurile inepte și pe PFA, subordonate în PNL sau PSD, la spălat banii publici pe familiile gunoaiele sectante și nu numai.

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului
KISS IMOLA, la data faptei director economic al municipiului Târgu Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În data de 01 septembrie 2010, inculpatul Kiss Imola, în calitate de director economic în cadrul Primăriei municipiului Tîrgu Mureș, a pretins suma de 10.000 euro de la un om de afaceri, pentru sponsorizarea unei competiții internaționale de fotbal în sală.
Banii respectivi au fost pretinși de inculpat pentru ca, în exercițiul atribuțiilor de serviciu, să efectueze demersurile necesare astfel încât instituția publică să achite facturile emise de societatea omului de afaceri în contextul derulării unor contracte de execuție lucrări pe raza municipiului Târgu Mureș (reabilitarea termică a unor blocuri de locuințe, modernizarea unor unități de învățământ etc.).

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Mureș.

Anterior, inculpatul Kiss Imola a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupție într-o altă cauză, vezi comunicatul nr. 1990/VIII/3 din 16 decembrie 2015.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.