miercuri, 12 iulie 2017

Prostălăii din Primăria hoției târgumureșene au făcut trecerea de pietoni direct în scările catedralei!Prostălăii din Primăria hoției târgumureșene au făcut trecerea de pietoni direct în scările catedralei!
Poate că DNA Târgu-Mureș nu înțelege cum e cu găinarul care decontează bani publici pe gașca de români lihnită. Cu treceri de pietoni, marcaje rutiere pe horăței cu n firme, dar și cu indicatoarele maghiarului bun. Plus marcaje cu vopsea cumpărată special de banditul român din primărie, pentru că nu e prost scursura abonată ca să o cumpere el. Plus marcaje ilegale, plus indicatoare decontate cu milioanele de bucăți de mafia românească din primărie, plus reabilitări de străzi cu 5000 de euro normă pentru noile indicatoare care se plantează pentru liniștea nebunului și votul în CL. Așa se fură românește și se servește maghiarul tolerat de extremistul român!
P.S. C. Rea avea o piesă frumoasă cu Drumul spre... iad. Noroc că bandiții români din Primăria Târgu-Mureș cu afaceri fără număr pentru decont de multe mii de euro la 5-6 luni distanță, la Holograf, nu comandă vreo piesă, gen Drumul spre... catedrală!Atenție, hoții lui Florea se fac că nu știu că nu se parchează voluntar la 25 metri înainte și după trecere de pietoni și mai fac o linie de marcaj lângă trecere, pe motiv că interzic parcarea din sensul respectiv. Spuneți-le borfașilor cu mite în primărie și cu angajări de retardat pe PFA că linia aia e pentru a se fura vopseaua, legea e clară, se interzice în ambele sensuri parcarea pentru siguranța circulației, în limita de 25 metri înainte și după, la trecerile de pietoni semnalizate. Normativul național bate hotărârea slugilor inepte românești și maghiare din CL, pupincuriste de nebunul cunoscut și de sectantul atârnător, așa că oricine câștigă proces contra instituției jegurilor etnice, pe astfel de motiv, iar în contencios sunt deja lucruri pregătite contra mafiei trecerilor de pietoni și parcărilor ilegale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu