luni, 10 iulie 2017

Mită de 10.000 de euro prin Kiss Imola după ce bandiții din CL Târgu-Mureș și primărie dădeau cadou gunoiului lui Țerbea 2,8 milioane lei! DNA zicere!Mită de 10.000 de euro prin Kiss Imola după ce bandiții din CL Târgu-Mureș și primărie dădeau cadou gunoiului lui Țerbea 2,8 milioane lei! DNA zicere!
Banii pentru pușcăriașul împuțit în 24 iunie 2010, mita pentru madam intermediara sau beneficiara în 1 septembrie! Să ghicim,  Țerbea e omul de afaceri sau alt pușcăriaș român cu trecere la mafioții împuțiți ai PDL/PNL din primăria hoției etnice și târgumureșene? Succes, DNA, la investigarea creaturilor: Țerbea Sorin, Moldovan Sorin, Vințeler Marcel, Benedek Istvan și Tudoran Liviu!Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului
KISS IMOLA, la data faptei director economic al municipiului Târgu Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În data de 01 septembrie 2010, inculpatul Kiss Imola, în calitate de director economic în cadrul Primăriei municipiului Tîrgu Mureș, a pretins suma de 10.000 euro de la un om de afaceri, pentru sponsorizarea unei competiții internaționale de fotbal în sală.
Banii respectivi au fost pretinși de inculpat pentru ca, în exercițiul atribuțiilor de serviciu, să efectueze demersurile necesare astfel încât instituția publică să achite facturile emise de societatea omului de afaceri în contextul derulării unor contracte de execuție lucrări pe raza municipiului Târgu Mureș (reabilitarea termică a unor blocuri de locuințe, modernizarea unor unități de învățământ etc.).

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Mureș.

Anterior, inculpatul Kiss Imola a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupție într-o altă cauză, vezi comunicatul nr. 1990/VIII/3 din 16 decembrie 2015.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu