miercuri, 14 februarie 2018

Buget de la penalii români și târgumureșeni cu cadouri de 20.000 de lei pentru poliția locală controlată de ex-sereistul Bretfelean!



Buget de la penalii români și târgumureșeni cu cadouri  de 20.000 de lei pentru poliția locală controlată de ex-sereistul Bretfelean!
Cum cuvântul de ordine e românism și protecție, penalii târgumureșeni din primărie au ajuns să inventeze și alte mizerii față de Tabăra de pictură a vulturilor albaștri din SRI, 15.000 de lei, AS sindicală a poliției locale și AS sindicală a poliției locale și a primăriei, 90.000 de lei cadou în speranța protecției! Organizare competiții sportive între poliții locale, 20.000 de lei pentru ex-sereiști, de la penalii români din primărie!
 DNA, ia setoșii ăștia în uniformă și cu dorință de protecție penali și penalii și recuperează sumele! Și caută penalii la așa-zisa susținerea promovării folclorului în școli! Rețineți, susțin… promovarea, semn de vreun nimeni  român care trebuia servit și bilingv. 100.000 de lei luați din buzunarele voastre de gașca etnică, de partid sau de sectă.
 Sursa foto: ardealnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.