duminică, 25 februarie 2018

Indicator rutier de plastic pe drum european! Ceva găinărie pentru decontat banii publici de la Primăria Târgu-Mureș sau o provocare etnică cu duhoare de sereist?!



Indicator rutier de plastic pe drum european! Ceva găinărie pentru decontat banii publici de la Primăria Târgu-Mureș sau o provocare etnică cu duhoare de sereist?!
La Târgu-Mureș, cel puțin la trecerea de pietoni legală sau nu, fiind în imediata apropiere a unui sens giratoriu din 22 Decembrie 1989, s-au pus două indicatoare bilingve și atipice. Pentru pietoni, cică. Cum avem anunțate niște pomeni de genul indicatoare de 5000 de euro per stradă, pe interesul Cătanei proiectant al lui Florea, vezi așa-zise reabilitări trotuare cu vreo 35.000 de euro per diriginte de șantier, am mirosi o nevoie de decont din ăia 5000 de euro de spart. Cunoscând  isprăvile sereiștilor din dotarea inculpaților români din primărie putem bănui și o altă variantă, că tot se apropie 15 martie: provocare de tip sereist, uite ce panouri bilingve pun ilegal maghiarii! Ceea ce miroase cam ca afacerea cu indicatoare de străzi în limba maghiară sau cu autocolante, cu circul etnic aferent, cam ca atacul vandalilor din alte partide decât cel al hoțului român și candidat sau cam ca circul ordinar cu etichete maghiare care stau în gât în piețe pensionarilor puși pe făraș, amatori de românism măsurat în hectare de cârpă în mai multe culori.
P.S. În orice țară normală indicatoarele rutiere sunt standardizate. Nu și când le pune dementul care vrea liniște pe străduța vizată de șmecherie și nici când indicatoarele sunt din plastic și bilingve. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.