marți, 27 februarie 2018

Ce firmă no-name a trântit containere îngropate pe Coșbuc?!Ce firmă no-name a trântit containere îngropate pe Coșbuc?!
Niște băieți cu interese pentru banul public prin tovarășul etnic Florea au inventat containerele îngropate, pe locul garajului cu containere clasice. Locul este pe strada George Coșbuc, iar Google imagine nu a fost în stare să recunoască model sau firmă. Cum inculpații din primăria Târgu-Mureș au încercat o pomană pe Adru, frații Urdă, fără experiență, cum dovedeam la vremea respectivă chiar cu siteul ălora, după care au rezolvat pe o firmă din… sectă, cum se zice, trebuie verificat ce altă afacere au făcut inculpații și de ce le e frică să pună numele firmei, dacă ar fi totul legal și nu la preț umflat, românește?! Curtea de conturi, ați prins inculpații și cu vreo 60.000 de euro pagubă bugetului târgumureșean pentru că hoții au cumpărat ilegal și coșuri de gunoi ex-pușcăriașului iubit, Țerbea!
Remember, afacerea dorită de Urdă, parcă: 
Containere la pret de apartament, la Târgu Mureş (UPDATE)
Containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil. Aşa vede Primăria Târgu Mureş rezolvarea problemei gestionării deşeurilor de care ar trebui să se ocupe societatea Salubriserv.
containere de 100.000 de lei la targu mures
Primele astfel de containere au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant, costul pentru un astfel de sistem ridicându-se la 100.000 de lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Mureş.
Consilierul local Claudiu Maior a declarat că  “Cu sistemul implementat astăzi facem un pas important în gestionarea problemei deşeurilor menajere şi reciclabile. Containerele sunt perfect ermetice, nu mai atrag şoareci şi şobolani, sunt salubre, estetice şi împiedică răspândirea de mirosuri neplăcute mai ales în sezonul cald. În cel mai scurt timp vom răspândi acest sistem în toate cartierele municipiului Tîrgu Mureş, în funcţie de cererile pe care le vor face Asociaţiile de proprietari.”
Capacitatea containerelor îngropate este de 7 mc, adică cât 7 ghene de gunoi folosite în prezent, potrivit sursei citate.
UPDATE: Consilierul personal al primarului, Claudiu Maior, a explicat că restul pubelelor ar urma să fie achiziţionate de societatea Salubriserv dacă acest lucru va fi aprobat de Consiliul Local Târgu Mureş.
Consilierul personal al primarului a declarat că acele coşuri de gunoi amplasate în zona Diamant nu au fost încă achiziţionate de Primărie, fiind oferite de o firmă cu titlul de demonstraţie. Întrebat dacă va fi înapoiat în cazul în care aleşii locali nu vor fi de acord cu achiziţionarea a astfel de containere, Maior a precizat că "atâta cred că ne permitem".
Sursa: http://mures.citynews.ro/eveniment/containere-de-100000-de-lei-la-targu-mures-1238185

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu