duminică, 25 februarie 2018

O explicație pentru indicatoarele bilingve, inculpații din Primăria Târgu-Mureș au de topit cei 5000 de euro pentru noile indicatoare din afacerea lui Cătană! Ca să justifice cei 45.000 de euro asistența tehnică!O explicație pentru indicatoarele bilingve, inculpații din Primăria Târgu-Mureș au de topit cei 5000 de euro pentru noile indicatoare din afacerea lui Cătană! Ca să justifice cei 45.000 de euro asistența tehnică!
Poate lumea a uitat, afacerea pentru Cătană, așa-zisa reabilitare trotuare reabilitate din banii europeni, atenție, OLAF! Pentru că pentru Revoluției și Republicii inculpații au de topit 5000 de euro doar pentru noile indicatoare! Două le-au și pus penalii, mai sunt și bilingve, să moară de draci Bretfeleanul ex-securist și sereist cu pretenții de cea mai mare chestie  kilometrică cu pretenții de…steag național!

Doar 5000 de euro vor să cheltuiască inculpații români din Primăria Târgu-Mureș pe zona deja cu prea multe indicatoare, Republicii și Revoluției, 22 Decembrie 1989. Să mai adăugăm că penalii au pus și vreo 45.000 de euro asistență tehnică? Ce nu a făcut inculpatul 16 ani face gașca lui Cătană acum, pe firmele etnicilor români din gașcă și pe... maghiarii buni. Atenție la banii întorși în primărie. Sponsorizare zile târgumureșene și concerte iglesiaste, cum e obiceiul la Coral și la restul care știu cum se face!
https://ardealnews.ro/2018/02/22/atentie-soferi-se-desfiinteaza-parcari-si-se-fac-noi-sensuri-unice/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu