luni, 25 iunie 2018

Afacere pe Coral. Cum a rămas, DNA, cu mita de care scria presa centrală și cu percheziția la angajata Primăriei Târgu-Mureș?


Afacere pe Coral. Cum a rămas, DNA, cu mita de care scria presa centrală și cu percheziția la angajata Primăriei Târgu-Mureș?
Primăria Târgu-Mureș are cel puțin două pomeni pe Coral. Firmă abonată și la alți primari PDL și prinsă cu mită la ăștia, cum spune DNA. Cum a rămas, DNA Târgu-Mureș, cu mita de care vorbea EVZ, de returul serviciilor în Primăria Târgu-Mureș pe motiv de…sponsorizare Iglesias și Zile târgumureșene, cu ședințele cu pomeni CL conduse exclusiv de Clodu Maior, cel cu interdicții ANI și trimitere în judecată pentru bani pe motiv etnic, ASA? Atenție, DNA, taxa de habitat e aia cu dedicație Coral și trebuie adunată într-un fond special. Verifici unde s-au dus cei 13 lei de la fiecare familie?!

Atenție, DNA Târgu-Mureș, taxa de habitat, a.k.a. banii pentru Coral, 13 lei per familie târgumureșeană. Cum a rămas cu mita Coral luată în primăria Târgu-Mureș de care spune EVZ și pentru care s-au făcut percheziții la ăia?!



Atac la insecte, în Tîrgu Mureş!
Vineri, 22 Iunie 2018 10:42 | Imprimare | Email





Primăria Tîrgu Mureş a demarat vineri 22 iunie 2018, lucrările de dezinsecţie în oraş, conform graficului stabilit de municipalitate! Acţiunea va fi încheiată marţi, 26 iunie 2018, dacă vremea este favorabilă.  În cazul în care plouă, zilele stabilite vor fi reprogramate.

Dezinsecţia va avea loc doar noaptea.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.