sâmbătă, 9 iunie 2018

Să ne râdem de pesedei și de mitingul cu asistați social și pensionari


Să ne râdem de pesedei și de mitingul cu asistați social și pensionari
Doar câteva sintagme și alte bălării demne de nivelul întreținut de partid și de stat:
Interese subterane. Da, de la urmașii partidului care a adus… minerii ca să facă ordine și să facă un genocid la adresa bucureștenilor.
Stat paralel. Da, de la cei care nu recunosc statul de drept, pe care l-au și furat de 2 ani.
Soros. Da, când urăști evreii și israelienii care nu îți sunt consilieri.
Lege. Da, de la cunoscătorii condamnații definitiv și de la inși care și-au băgat și neamurile în rahat pentru potlogăriilor lor.
Drapel pe… clădirea Guvernului. La mitingul urmașilor PSD și PCR. Nu și de 26 iunie, de ziua drapelului național. Românii cu consilieri evrei și israelieni nu servesc patriotisme ieftine, din astea.
Imnul Europei, cu texte cu stele curate, de la inculpații români. Nostalgie pentru comunismul cu steluța cea deșteaptă și tătucul care era înainte de Dragnea și de Bombonica lui.
Pușcăriași cu ieșire urgentată pe bază de povești. Exact persoanele care pot condamna la TV sistemul care i-a prins furând românește. Ce rău ăsta! 
An centenar! Ce bășcălie ieftină de la Mitici, să râzi de transilvănean, basarabean,  timișorean, că ăia nu au venit în România decât în 1918, prin fericitul război mondial câștigat  de statul România. Miticii ne-au acceptat să fim și noi români, mulțumim!
Dictatura minorității. Hoții mari PSD au fost mereu minoritari în partidul marilor hoții, dar au făcut-o cu grație și au furat, fiecare, cu 10 mâini.
Trăiască România liberă! Ba și Gazeta sporturilor, că e în trustul pușcăriașului Voiculescu. 
Plus un nebun cu versuri. Nebun de... alb, desigur!

Așteptăm pomana electorală pentru Simona Halep, cu madama cititoare de prompter Firea. Știți mecanismul, un fel de cetățean al orașului, după modelul teren dat gratis lui Halep de fugarul român Mazăre, pentru imaginea electorală a zbuciumatului de carnaval.
Știrile protv zicere:
Primarul Radu Mazare i-a inmanat lui Nicolae Halep, fratele sportivei, o diploma de onoare si cheia orasului pentru rezultatele exceptionale obtinute de Simona Halep.

“Uite aici este diploma de onoare pentru rezultatele exceptionale obtinute in tenis, felicitari, uite si cheia orasului. Fac acest lucru cu placere, eu sunt un tip care fac sport si iubesc sportul. Nu mi-am propus in viata, nici nu stiu daca as fi reusit sa fac o cariera din a face sport, dar incurajez si sunt bucuros pentru orice persoana care face sport, cu atat mai mult cand obtine asemenea rezultate si ne ducem numele in toate tarile lumii. Sigur sunt unii care o sa spuna ca propusesera sa o facem acum cateva luni de zile cetatean de onoare si eu atunci am spus ca trebuie sa mai creasca, vad ca a stimulat-o, a urcat in ierarhie repede de tot. Felicitari”, a spus Radu Mazare.

La randul sau, Nicolae Halep a multumit pentru distinctia acordata surorii sale. De asemenea, pentru titlul de cetatean de onoare al municipiului Constanta Simona Halep a primit si un teren de 480 de metri patrati in zona Spitalului Militar.

Aceasta este cel de-al treilea titlu de cetatean de onoare primit de Simona Halep, dupa cel oferit de Primaria Busteni, in februarie 2014, si cel primit din partea Consiliului Judetean Constanta, in martie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.