marți, 26 iunie 2018

Sigmanet, pe drumul morții


Sigmanet, pe drumul morții

Supervizor.ro zicere:

Deşi se prezintă a fi din Târgu-Mureş, SIGMANET SRL (CUI: 10598581) are sediul social în Odorheiu Secuiesc… şi tocmai a intrat în faliment. Firma îl are ca unic asociat şi administrator pe Nagy Imecs HUNOR (individul dn fotografia de mai sus).

Cei care au avut ghinionul de a intra pe sigma-net.ro sau pe sigmasoftware.ro… au crezut că e vorba de o firmă serioasă de web-design. S-au înşelat, dar măcar a fost alegerea lor. Mai grav e altceva: această societate a fost promovată “la greu” de Szasz Lorand SOARES, un individ care “dă lecţii de business”. Promovarea/suţinerea acestuia, prin rahaturile pe care el le numeşte “module de business”, spune cam aşa: “pentru crearea siteului afacerii dvs, vă recomand să lucraţi cu firme serioase şi competente“. SIGMANET SRL a fost una din recomandările lui.

Din păcate, sunt destule persoane/firme care au ţinut cont de astfel de recomandări… şi au plătit mii de euro în conturile SIGMANET SRL, iar acum… nici măcar nu ştiu că societatea a intrat DIRECT în FALIMENT, adică nu vor mai beneficia de serviciile contractate şi achitate în avans.

SIGMANET SRL a intrat direct în faliment, la cererea Fiscului, pe data de 9 mai 2018 – Dosar nr. 331/96/2018. Decizia instanţei spune că firma lui Nagy Imecs HUNOR are datorii la bugetele de stat în valoare de 210.142 lei, acesta fiind motivul pentru care Fiscul a solicitat aplicarea Legii 85/2014.

Conform deciziei Tribunalului Harghita, în funcţia de lichidator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul NACORNIC SPRL (Ana-Maria ALEXA), iar data de 25 iunie 2018 este termenul limită pentru înscrierea la masa credală. (toate datele de contact ale lichidatorului le găsiţi în documentele ataşate)

Fiind numit la propunerea Fiscului, lichidatorul judiciar provizoriu nu şi-a permis să spună numai de bine despre SIGMANET SRL sau despre Nagy Imecs HUNOR, aşa că “a dat-o cu manta“. În raportul privind cauzele insolvenţei/falimentului, a afirmat că “apariţia stării de insolvenţă a debitoarei s-ar imputa şi conduitei administratorului statutar, NAGY-IMECS HUNOR”. Reţineţi amănuntul: ŞI conduitei administratorului!

Despre SIGMANET SRL, despre “7 javre şi-un căţel“, despre firma înfiinţată recent de Nagy Imecs HUNOR sau despre “nemaipomenitul” LORAND… presimt că vom mai vorbi cât de curând. Astăzi am vrut doar să-i anunţ pe cei care au fost păgubiţi/ţepuiţi de SIGMANET SRL că termenul limită de înscriere la masa credală este luni, 25 iunie 2018. Nu cred că lichidatorul judiciar i-a informat în acest sens! (sursa foto: sigma-net.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.