joi, 28 iunie 2018

Totuși, care sunt cei 6 mureșeni care au uitat, fiecare, să-și declare venituri de peste 100 de milioane de euro?!


Totuși, care sunt cei 6 mureșeni care au uitat, fiecare, să-și declare venituri de peste 100 de milioane de euro?!
Articol Hotnews, fără menționarea celor care au uitat să-și declare sume colosale, de peste 100 de milioane de euro fiecare! Să ghicim, să fie români întreținuți, cu afaceri exclusive și dedicate prin primării etnic românești, pe carnet de partid? Să fie atârnători din camarila inculpaților români? Să fie din ăia cu bube groaznice în familie, dar cu elicopter din banii publici? Sau să fie prăpădiți care duc banii înapoi, pe motiv de… sponsorizare, la gășcarul etnic care le inventează lucrări etnice, prin primării pur etnice?! Sau să fie, totuși, înapoiați care inventează împrumuturi la prieteni și vând case și terenuri în… familii ?


Hotnews zicere:

EXCLUSIV ​Inspectorii Fiscului au depistat 219 români cu venituri nedeclarate de peste 100 de milioane de euro /Cinci persoane sunt din sectorul public, iar 214 din cel privat / Din banii ascunși, românii își iau case și mașini.
28 dintre ei sunt din București, 19 sunt din Ilfov, 11 din Cluj, 10 din Suceava, 9 din Brașov, 8 din Buzău, câte 7 din Bihor, Brăila, Constanța și Dolj, câte 6 din Argeș, Gorj,, Maramureș, Tulcea și Mureș, câte 5 din Hunedoara, Prahova și Vrancea, câte 4 din Călărași, Galați, Ialomița, Sălaj și Timiș, câte 3 din Alba, Arad, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita și Neamț și câte două cazuri din Bacău, Caraș-Severin, Iași, Satu-Mare, și Teleorman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.