miercuri, 20 iunie 2018

Să ne râdem cu trimișii în judecată din Primăria Târgu-Mureș, care ne cer să ne…implicăm!


Să ne râdem cu trimișii în judecată din Primăria Târgu-Mureș, care ne cer să ne…implicăm!

Dacă tot au fost prinși unii din primărie cumpărând și coșuri de gunoi ex-pușcăriașului român Țerbea, de vreo 60.000 de euro, dacă ne amintim raportul Curții de conturi, să ne implicăm, cum vor inculpații. Să zicem, legat de containerele Urdă (firma anagramă Adru), dorite inițial de inculpații ASA, apoi de afacerile pe gagiul celălalt, din sectă sau nu. Pentru cunoscători, banii puhoi pe containerele îngropate nu vin de la containerele din plastic ordinar, chinezesc, care costă vreo 20 de euro bucata, ci de la mizeriile de inox de deasupra și de la mizeria de pișcot de la Valpet. Acolo sunt, probabil 90 la sută, din bani. Probabil mii de euro donați Valpetului și ăluia cu inoxul și restul ciubuc pentru plasticul de tip chinezesc. DNA Târgu-Mureș, te implici și tu? Dar la taxa de habitat, adică exclusiv pomana pentru momelile Coral?! Un pont, ședințele au fost conduse de Maior, acesta a fost dat de Evenimentul zilei ca beneficiar al banilor, au fost percheziții la maghiara din primărie și Coral a dat și bani pe așa-zisa sponsorizare Zile târgumureșene și Iglesias. DNA Târgu-Mureș, ia urma …sponsorizărilor! Și, eventual, caută și containerele care trebuiau să ajungă la șefii de asociație care au prestat și campanii electorale pentru inculpați și au îndeplinit cerințele specifice, primind invitații la revelioane, invitații la gunoiul ASA/FCM. Text agramat de la gașca de presă de casă, în lipsa presarilor cu rudele la DNA-urile și PNA-uri  care vizaseră cu dosare primăria etnică!

Implică-te şi TU, PENTRU UN ORAŞ CURAT!
Miercuri, 20 Iunie 2018 12:45 | Imprimare | Email



Mărime text:





În vederea menţinerii curăţeniei pe raza municipiului Tîrgu Mureş, precum şi a respectării cu stricteţe a normelor igienico-sanitare, Primăria Tîrgu Mureş solicită, în mod expres, implicarea cetăţenilor urbei şi sesizarea cu operativitate prin Dispeceratul 112 a tuturor neregulilor constatate pe această linie.

Facem menţiunea că cele solicitate reprezintă o obligaţie cetăţenească a fiecăruia dintre noi, întrucât numai prin implicarea noastră putem menţine imaginea oraşului la normele consacrate. Efectivele Poliţiei Locale vor acţiona cu promptitudine la solicitările dvs. şi vor lua de îndată măsurile ce se impun în funcţie de natura evenimentului solicitat.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.