miercuri, 20 iunie 2018

Oana Pellea și alții, țara asta nu are doar 100 de ani!


Oana Pellea și alții, țara asta nu are doar 100 de ani!
Greșeală mizerabilă la mulți români, care confundă unirea statului România cu 100 de ani de țară! Pentru toți ăștia, puțin respect pentru țara România care a avut prima constituție la 1866, care a câștigat războaie cu turcii, balcanicul al doilea, mondialul și care, după aceea, a acceptat unirea unor teritorii locuite de români cu țara România! În 1918 doar atât s-a întâmplat, statul existent, România, a primit câteva teritorii locuite de români, unele pierdute, între timp. Dar nu vă bateți joc de țara România care a existat bine-merci încă din secolul 19!

P.S. De la bucureșteni ne-am aștepta să-și cunoască mai bine istoria și să fie mândri de vechimea țării, care trece de 150 de ani! 100 de ani să sărbătorească ardeleanul, bănățeanul, nu bucureșteanul care a trăit și luptat mereu pentru România în care exista!


Actriţa Oana Pellea a publicat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care vorbeşte despre destinul României, o ţară care „moare când împlineşte 100 de ani”. „Ce destin... să-ţi moară ţara când împlineşte 100 de ani... de neiubire moare ţara asta... de nepăsare. Neiubire este să asişti pasiv la moartea ţării tale”, este mesajul distribuit de peste o mie de persoane.



Citeste mai mult: adev.ro/pamu8a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.