marți, 12 iunie 2018

Bani pentru Citadinul nemuritor

Bani pentru Citadinul nemuritor
Probabil că nici când trăia Lăurean nu primea banii ăia de la Florea, semn că și în cazul Țerbea valoarea nu stă în...groapă! Interesant cum au băgat ăștia mizeria de bitum printre mașini parcate, deși aveau inși în uniforme și cheltuitori de banii publici pe cupa poliției locale (20.000 de lei) și AS sindicală a poliției locale (45.000 de lei), atenție, DNA Târgu-Mureș, ca să salte mașinile! Dar nici foștii securiști nu mai sunt ce au fost și nici încrederea în foști sereiști nu mai poate fi reparată după episoadele cu... inculpatul român.
P.S Probabil că ultima lopată de bitum în zonă a fost aruncată de Lăurean în campania lui Florea, cel pe care Lăurean îl mai dădea și la DNA. Ce vremuri, ce moravuri!
Pe vremea când România liberă era ziar:
Florea a inghetat legea la cheltuirea banilor pentru deszapezire
https://romanialibera.ro/special/investigatii/baronul-de-mures-vrea-umbrela-politica-pentru-afacerile-din-primarie--40248
Surse locale ne-au spus ca se asteapta cat de curand ca oamenii nasului Sandu sa-i dea un NUP sefului finului (adica lui Florea) intr-o plangere penala depusa la PNA in 2003 de Costin Laurean, patronul SC Citadin SA Targu Mures. Procurorii PNA au fost sesizati de Laurean ca Dorin Florea si alti sase subordonati ar fi comis o serie de infractiuni (abuz in serviciu contra intereselor publice, fals, uz de fals si alte infractiuni de coruptie). Patronul SC Citadin SA Targu Mures sustine ca la licitatia pentru acordarea lucrarilor de deszapezire pentru iarna 2003-2004 firma sa a fost nedreptatita, chiar daca oferta era net superioara celei a Georgia Group a lui Sorin Terbea, castigatorul licitatiei.
Dintre punctele forte ale reclamatiei, remarcam lipsa din obiectul de activitate al firmei conduse de Sorin Terbea a prevederilor legate de asanarea si indepartarea gunoaielor, lipsa experientei in domeniu, dar si ca Georgia Group avea mari debite fata de stat la data tinerii licitatiei.
In urma cu mai putin de 10 zile Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj s-a pronuntat si a mentinut solutia de neincepere a urmaririi penale impotriva echipei coordonate de Dorin Florea in ceea ce priveste infractiunile de fals intelectual si uz de fals, solutia Parchetului putand fi insa contestata in instanta.
A mai ramas ca procurorii Serviciului Teritorial Targu Mures al DNA sa dea o rezolutie. Surse din Ministerul Public afirma insa ca primarul Dorin Florea ar fi fost audiat in acest dosar doar in urma cu o luna, pe cand punea la cale acapararea conducerii filialei Mures a PD, esuata deocamdata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.