duminică, 20 decembrie 2020

1,14 milioane de euro banii pentru imaginea inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș pe seama pensionarilor cărați cu autobuzele escrocului dovedit cu cartel taxi


1,14 milioane de euro banii pentru imaginea inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș pe seama  pensionarilor cărați cu autobuzele escrocului dovedit cu cartel taxi

După măgăria cu Real în campania electorală pentru Băsescu, mită dată profesorilor de Florea și gașca PDL și din IȘJ Mureș, 150 de lei per sclavete care trebuia să voteze tatăl hoților la Târgu-Mureș,  a apărut alt mega abonat la gașca inculpată și trimisă în judecată pe fapte grave de corupție și dată în anunțuri de DNA și cu mite luate în primărie. Rețineți, firma lui pește și cu rudă de Maior a făcut și marcaje rutiere! Am făcut plângere la poliție, poliția târgumureșeană mânjită de inculpați prin cadouri pentru apă, canal, telefonie, reparații mașini s-a făcut că plouă, cică nu e corupție ca firma lui pește cu gagiul rudă a inculpatului să tragă linii pe asfalt. Nu-i nimic, ministru nou, escroci lipsă la apel, altă plângere penală și la DNA. E mai simplu dacă poliția nu mai e mânjită de inculpații români!

P.S. Cum bandiții din primărie au conștientizat că nu pot da masă caldă pensionarilor cu pensii mai mici, pe motiv că nu au cantine autorizate în oraș, s-a dat masă...rece! De verificat, DNA, toate revelioanele șefilor de asociație, ale poliției slugarnice și controlate de sereiștim pensionari și golăniile cu cacademia de fotbal, 5000 de euro decontați per copil, infinit mai puțin decât pentru un elev târgumureșean care învață și merită burse, plus mizeriile de mese la cadavrul hotelier al lui Țerbea ! 

Bună ziua,

prezenta  petiție a fost înregistrată la instituția  noastră cu nr. 19601/29.11.2019 și trimisă la I.P.J. Mureș, pentru a dispune conform competențelor.

 

I.G.P.R. - Serviciul relații cu publicul și  secretariat

 

https://www.msnews.ro/datori-vanduti-pana-la-finalul-anului-datoria-unei-firme-
a-municipalitatii-targu-mures-catre-selgros-va-ajunge-la-114-milioane-de-eur/


 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.