marți, 15 decembrie 2020

Tabletele guvernului au ajuns în Mureș. DNA nu suflă un cuvânt despre tabletele Lenovo date de primăria inculpaților români din Târgu-Mureș în campania dementă pentru Maior, 500.000 de euro, preț Altex, 5300 de bucăți pentru campania inculpatului și condamnatului ANI!


Tabletele guvernului au ajuns în Mureș. DNA nu suflă un cuvânt despre tabletele Lenovo date de primăria inculpaților români din Târgu-Mureș în campania dementă pentru Maior, 500.000 de euro, preț Altex, 5300 de bucăți pentru campania inculpatului și condamnatului  ANI!

Avem primar maghiar și degeaba, semn că anii în care UDMR era Vatra Românească a lui Florea și părtașă la rahaturi cu dedicație, mai puțin când nu acceptau înapoiați și nu votau ce vroiau întârziații, sunt încă aproape. DNA și Curtea de conturi, ce au cumpărat inculpații români pe posibil 500.000 de euro banii târgumureșenilor, 5300 de tablete pentru albit inculpatul Maior, care promitea și alte pomeni din banii noștri, alte tablete, ca să-l voteze pensionarii, tractoriștii și alte specii amatoare de ciocnit ?

https://www.libertatea.ro/stiri/tabletele-pentru-elevi-livrate-partial-in-18-judete-la-trei-luni-de-la-inceputul-anului-scolar-3333619

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.