luni, 14 decembrie 2020

Un medic târgumureșean e cel care decide achiziția aparatului nou de radioterapie?! DNA, nimic?!

 

Un medic târgumureșean e cel care decide achiziția aparatului nou de radioterapie?! DNA, nimic?!

După ce firmele abonate, una, cel puțin, cu PSD în suflet de frate, lucrează în clinici cu manageri sprijiniți de... PSD, ce surpriză să fie că după ce ai dat 1,25 milioane de euro pe un buncăr care zace de un an nefolosit nu ai pic de interes ca să cumperi și aparat nou de radioterapie, care trebuie luat musai cu banii Băncii Mondiale, printr-un împrumut probabil cu dobândă nesimțită. Poate se simte doctorul târgumureșean și dace ceva cu buncărul minune, ca să-l doteze, dacă tot e de la PNL și nu trebuie să îi fie frică de PSD-ul... fiicei tatălui său!

P.S. 1 an de nefolosire a unui buncăr deja dotat cu televizoare și instalații de aer condiționat, de firme de români, știți voi cam cu ce loc de muncă, 9 luni de blocat aparatul funcțional de radioterapie, pentru lucrări la un coridor! Topmedul angajator de unii dintre angajații la stat de azi aplaudă și are deja două aparate de radioterapie. Să înțelegem că s-a decis distrugerea statului și privatul trebuie favorizat să facă banii decontați dublu față la stat?! Pe când băieții veseli de la spitalul adventist intră în calcule?! RIP stat, privatul s-a trezit că e mălai puhoi!

 

https://www.libertatea.ro/stiri/ministerul-sanatatii-a-dat-fara-licitatie-7-milioane-de-euro-pe-460-de-paturi-ati-firmei-denuntatorului-sorinei-pintea-3328897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.