miercuri, 9 decembrie 2020

Mureșenii au din nou în Parlament oameni de care nu știu nimic, au venit cu pile sau n-au făcut mai nimic pentru județ. 2 medici adică sănătatea pesedismului e pe mâini bune!

Mureșenii au din nou în Parlament oameni de care nu știu nimic, au venit cu pile sau n-au făcut mai nimic pentru județ.  2 medici adică sănătatea pesedismului e pe mâini bune!

 

Nu știm mai nimic despre cei de la UDMR, Azamfirei e nenea ăla care și-a tras mandat de rector a treia oară, ilegal, cum ar veni, doar că a avut grijă să plece în concediu fără plată și în Maldive sau cam așa ceva, ca să plângă că mandatul lui nu a fost întreg. Aviz DNA, mai ales că insul a luat 625.000 de lei ca bugetar UMF!  Cei de la UDMR de la CD nu spun nimic, Gliga e fiica tatălui său, pentru ăia care rădeau de Elena Ceaușescu sau de Elena Băsescu și de promovarea tătucului, e obiceiul casei la comuniști și... sociali-democrați(sic!), Buicu e nenea ăla doctor PSD care nu e deranjat de băiatul UMF-ist cu firma de proiectare ca frate PSD cu succes la manager PSD de spitale și care nu a măcăit când se fac reabilitări clinici pe termen aproape de infinit, un etaj la 9 luni(!), se blocau aparate de radioterapie funcționale, spre bucuria Topmedului, și CT-uri defecte au piese care vin cu melcul SRL și privatul beneficiar aplauda bugetarii... generoși. În fine, Tănasă e acum declarat mureșean, semn că un ziar comunist, actualmente capitalist, ca să nu zicem Cuvântul liber, are editorialist în lipsa Pașcanului tot cu nașa în proximitate, cam oriunde se duce. Aplauze pentru politrucii care plângeau cum UDMR a îndrăznit să câștige primăria hoției românești în lipsa unor escrocherii obișnuite cu târgumureșeni făcuți pe buletin, cum era mersul în anii 90, când DNA nu suna ca PNA. Aplauze furtunoase, 4 ani de huzur, probabil obișnuita lipsă de interes pentru județul Mureș și pentru fraierul care votează pe liste și nu poate da afară pe cel care îl consideră escroc, incapabil, adus de milă sau prin rude.

P.S. Grofii răsuflă ușurați, românii verzi cu interese prin pădurile județului își fac calculele și au speranțe la împropietărire?!

P.S.2. Dacă cineva se va dovedi prostălău la proiectarea cu miros de partid, cine va plăti spargerea zidului pentru a se introduce un anumit aparat medical care la privat e dus cu macaraua prin acoperiș?!

MS NEWS ZICERE:

SENAT

 

    Császár Károly-Zsolt (UDMR)

    Novák Csaba-Zoltán (UDMR)

    Ioan Cristian Chirteș (PNL)

    Leonard Azamfirei (PSD)

 

 

 

CAMERA DEPUTAȚILOR

 

    Kolcsár Anquetil Károly (UDMR)

    Csép Éva-Andrea (UDMR)

    Kulcsár-Terza József Gyorgy (UDMR)

    Dumitrița Gliga (PSD)

    Corneliu Florin Buicu (PSD)

    Ervin Molnar (PNL)

    Adrian Giurgiu (USR PLUS)

    Dan Tănasă (AUR).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.