luni, 28 decembrie 2020

DNA, ceva deranj la UMF Târgu-Mureș?

 

DNA, ceva deranj la UMF Târgu-Mureș?

Cu tot felul de bezmetici cu firme propriii care lucrau acolo, cu interese pe bisericuță, cu potlogării legate de numărul de locuri pentru fraierii care dau bani contra intrării la cea mai lejeră universitate, o materie, în loc de două, cum se practică în restul țării, un pic de deranj DNA?

Doar ca idee, afacerile pe banii pe banii publici pe firmele angajaților, rectorilor și directorașilor amărâți, cost al școlarizării stabilit, posibil, în cartel, Brașov sau Sibiu (?!), cu preț care variază în anul mitei PSD pentru medici și asistenți, 8000 de lei pentru farmacie, 9000 pentru stomatologie și medicină generală, escrocheria cu 100 de locuri pentru medicină militară care se schimbă la escroci la locuri cu taxă pentru prostime și medicină generală! Sală de sport transformată pe milioane de euro în spital covid și ăla de cacao, cu nereguli. Luați românașii și bisericoșii ăstia la puțină conversație?! Și verificați și banii dați de străini, afacerile 5000 de euro anul, filiala germană și costul real al școlarizării germanilor în România.  Plus interesele profesorașilor pe gașca farma, cu sponsorizări și de mii de euro anual per medic cumpărat/curtat/cadorisit/plimbat în excursie, majoritatea de la inventatorii vaccinului minune.

 

 

https://www.msnews.ro/investigatie-o-investitie-de-aproape-5-milioane-de-euro-care-urma-sa-se-implementeze-in-targu-mures-pentru-umfst-pe-rolul-instantei-de-judecata/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.