luni, 28 decembrie 2020

Să ne ...râdem de consilierii locali din Târgu-Mureș care trebuie să apere orașul de consilierul județean Someșan, nenea român cu liceul maghiar ilegal și cu vreo două neveste puse directoare de liceu

Să ne ...râdem de consilierii locali din Târgu-Mureș care trebuie să apere orașul de consilierul județean Someșan, nenea cu liceul maghiar ilegal și cu vreo două neveste puse directoare de liceu

Dosar de 5 ani vechime, ca dosarul cu finanțarea ilegală a ASA, pentru șmecherași care aveau datorii la stat și credeau că etnia, secta și serviciile nesecrete sau secrete și care secretă rahaturi îi țin în brațe. Și în cazul lotului Florea și gășcarul Maior consilierii locali se jenau să se apere de făptași, dar nu aveau nici o jenă să dea banii publici unor avocăței care îi apără exact pe inculpați, probabil pro-bono, în contul sutele de mii de lei pomană etnică pe instituție.

 

 

2. Proiect de hotărâre privind constituirea Consiliului Local Municipal Târgu Mureş ca parte civilă în dosarul nr. 174/P/2015.

In septembrie anul trecut, procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata  a fostului inspector scolar general din judetul Mures, Stefan Somesan, si a fostului director al Liceului Teologic Romano-Catolic din Targu Mures, Zsolt-Jozsef Tamasi, pentru comiterea de infractiuni in legatura cu infiintarea liceului. Fostul inspector scolar era acuzat de abuz in serviciu si uzurparea functiei, iar directorul unitatii de abuz in serviciu in forma continuata.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.