miercuri, 2 decembrie 2020

Încă 3 zile de mizerie electorală... cuminte

Încă 3 zile de mizerie electorală... cuminte

Și să fim serioși, mizerie destul de curată, comparativ cu alți ani electorali, semn că pandemia a făcut și lucruri bune și a oprit prostălăi care se vor prostălăii neamului să facă băi de mulțime, să dea obișnuitele mite, să se folosească, ca de obicei, de jeg pensionar SRI, recalificat, cum e practica unde e de înjurat maghiarimea, să facă concertele electorale care aduceau la gușterii guriști minimum 10.000 de euro per 3-4 piese cântate prostimii. În schimb, am avut adaptarea la situație, iei bugetarul în halat alb și îl trimiți să zică inepții la TV-uri de pușcăriași care își obțin influența prin sprijin la hoții PSD. Mai plâng niște trepăduși în sutană că nu se dau banii publici prin contribuții de sărmani care cred în orice, mai niște avocăței care candidează au nevoie de imagine, deși au fost cam la marginea normalității religioase, când nu candidau și aveau nevoie de bugetar în sutană ca să se afirme, concluzie:  pandemia e mișto când e folosită contra PNL. Mai arunci în joc retardați care au pierdut la locale, escroci cu dosare care au nevoie de imunitate măcar 4 ani, niște gunoaie condamnate deja și excursioniști prin n partide, mai zici, politic, de debarcarea unor bugetari care au fost promovați cu ruda și nu cu carnet de partid și numești ciorba asta candidați care cerșesc votul. Adică specia care mizează că se vor găsi 5000 de fraieri să pună ștampila pe numele lor. Și indiferent cum votăm băgăm gunoaiele astea în Parlament. Că, deh, vot pe liste, nu nominal, plus redistribuire voturi ale altora.

P.S. Profesorii au rămas tot proști, ca de obicei, banii pentru eroii covid de acasă nu au ajuns în buzunarele lor. Cei din Sanitas care șantajau cu greva generală au fost răsplătiți la vârf, sporuri de 80 la sută pentru eroii Covidului, că 2250 de lei e mizilic, iar 7000 de lei e spor, când nu mai pupi plicuri și alte atenții de la bolnavi, cum e obiceiul ancestral la români. Cum era, DNA? Mita se poate lua și pentru a-ți face meseria, nu doar pentru a nu ți-o face?!

P.S. 2. Nici peneliștii nu sunt vreo specie inteligentă, ei descoperind suplimentul alimentar minune, care se fabrică câteva cutii pe zi! Poate prostimea pune botul, în timp ce firme serioase fac vaccinuri, noi suntem în evul mediu.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.