luni, 15 martie 2021

Azamfirei și Buicu egal love în folosul celui care trateză cancer? Nu le trebuie aparat de radioterapie la stat, dar vor lege, eventual pentru privat?

Azamfirei și Buicu egal love în folosul celui care trateză cancer? Nu le trebuie aparat de radioterapie la stat, dar vor lege, eventual pentru privat?

Ar suna bine dacă nu ar mirosi cumva a interese pe privat, Azamfirei în față la un spital bazat pe o religie adusă în țară de puțin timp, o modă recentă, adventismul (și se pare că nu e singurul adventist de la conducerile de spitale de stat sau private din Târgu-Mureș!) și Buicu, care se pare că are nevasta, după nume, la Topmedul beneficiar de blocarea de un an a Radioterapiei de stat la Târgu-Mureș! Să ghicim, inșii care nu au suflat o vorbuliță că un confrate de-al lor, pesedist, logic, nu a semnat 6 luni contract cu Casa, refuzând să se cumpere mijloace de contenție, ajutând astfel Topmedul? Și e greu să apelezi la un deputat mai Ungurean și mai celebru prin spitale și cu filmări, dacă e chiar în biserica lui Azamfirei și se pare și a altora de la conducerea spitalelor din Târgu-Mureș, nu?

P.S. Site de promovare gașca PSD, grup anti-cancer doar gașca PSD, sună bine și realist pentru stat, nu?! Pentru că adevărata miză în Târgu-Mureș e ce se primește de la Casă pentru a se trata bolnavii de cancer, peste un milion de euro anual care nu au mai fost primiți de Radioterapia de stat, blocată de interese private. Și bugetarii ăștia PSD nu au suflat un cuvințel și au aplaudat în taină pomana primită de Topmed prin lipsa de interes a colegului peesedist și fost angajat la Topmed?!

P.S. 2. Doar 15 luni de când zace nefolosit buncărul cel nou, pentru aparatul cel nou de radioterapie! Pentru că statul nu are voie să strice afacerile găștii pe privat!

 

https://agendademures.ro/azamfirei-si-buicu-sustin-necesitatea-adoptarii-unei-legi-care-sa-vina-in-sprijinul-bolnavilor-de-cancer/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.