duminică, 14 martie 2021

Fix un an de când e blocată Radioterapia de stat în orașul bolnav al intereselor, Târgu-Mureș!


Fix un an de când e blocată Radioterapia de stat în orașul bolnav al intereselor, Târgu-Mureș!

Exact un an de când e blocată Radioterapia de stat la  Târgu-Mureș, împărțit în 7 luni reparat un coridor și 5 luni de refuz conducere spital pentru cumpărare mijloace de contenție, ajutor nesperat pentru Topmedul privat, angajator de inși de la radioterapia de stat, fost angajator de inși de la radioterapia de stat, până la demisie, viitor angajator al altora de la Radioterapia de stat sau fost angajator de inși care concurează singuri la management de... stat. Știți cum e, nu trimiți oamenii direct la Topmed, îi lași să aleagă, vrei Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova sau nu cheltuiești bani și faci la tine acasă, la privatul Topmed. Poate bagă nasul CJM-ul care sărea repetat în sus la Sîmpăleanul fost PNL sau ceva de gen, la afacerea doar în favoarea privatului, să verifice cum e cu mijloacele magice de... contenție și unde sunt musai necesare, în țară, iar DNA nu poate face decât ce e abilitată să facă, în caz că bat la ochi aceleași firme care lucrează în clinicile târgumureșene și se dorește să se verifice calitatea lucrărilor, gen alarme de incendiu în băi sau îngroparea țevilor de apă în ciment.

P.S. Oncologia decontează servicii de radioterapie pentru 4 pacienți pe zi, pacienții internați, adică ar exista un contract cu Casa, dar Radioterapia care face pacienții e blocată de 5 luni prin nesemnarea contractului cu Casa de asigurări, pe motiv că nu au mijloace de contenție. Care, miracol, nu erau necesare înainte de apariția Topmedului?! Cum sună, poți să faci pacienți, 4, dacă sunt internați, nu poți să faci pacienți externi, de afară,că unii bugetari din spital nu au chef să cumpere și să facă concurență privatului?! DNA Târgu-Mureș, vreo logică? O revenire la locul deja știut?!

 PS.2 Discriminare la locul de muncă, lucrează de 5 săptămâni, pentru cei 4 pacienți, vreo 7 angajați, cei cu nota 5 și vaccinați. Cum sună asta. ITM și CJM? Ce amor mare mai există între UDMR și PSD de e nevoie și de avocați pentru unii angajați, ca să sperie făptașii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.