vineri, 5 martie 2021

Gașca ASA rămâne fără probele SRI, dar cu faptele agravante

Gașca ASA rămâne fără probele SRI, dar cu faptele agravante

 

E și penibil să te înconjori de condamnați din armată, jandarmerie, cu 3 inși la Piețe la șefie cu dosare penale și condamnări cu suspendare sau amânare, de către tribunal sau militare, să îți tragi sereiștii pensionari la poliția cu 12 clase care lipea pentru bandit autocolante în campania electorală ca orice slugă ineptă, cu recompense în revelioane, pictură, fotbal, sindicate și alte mizerii cu dorința de protecție inculpați  și când ai pușcăriaș ordinar gen Țerbea sau pe alții cu mite de la asfaltări, cu condamnări și trimiteri în judecată, la adunat banii publici, condamnări înainte sau după 1990 sau prostălăi și taximetriști cu bișniță de blugi pe caziere acum curate să crezi că ești protejat! Valabil și cu banii dați ilegal poliției cu școală, pentru protecție dorită de inculpați! În ce țară, DNA Târgu-Mureș, inculpații cumpără bunăvoință de la poliția națională, pentru reparații mașini, plătit canalizare și telefoane și cine știe ce alte mizerii de escroc român?

P.S. Mai rămâne ca să se prindă unii că avocații unora sunt plătiți din banii publici și nu puțini și probabil  prestează pro bono pentru cadourile primite pe spețe penibile, gen proces cu Energomurul care a fost păgubit de escrocii albi care au distrus sistemul de centralizare pentru a lua credit de 6 milioane de euro pentru 2000 de centrale pentru săracii, prin Lasprom sau ce firmă de românache mort de foame al casei?

P.S. 2 Ce au decontat diverse creaturi pe motiv de consiliere, de consiliere consilier, de PFA de prost în primărie, de pozat, filmat inculpați, de autocolante pe alte firme decât alea spuse la poliție?! Hai că nu e greu, DNA Târgu-Mureș! Banii se dau public ca să zică unii că prestează și în particular pentru ins...pro bono.

https://agendademures.ro/tribunalul-harghita-lovitura-dura-data-inculpatilor-din-dosarul-fotbal-club-asa-2013/?fbclid=IwAR3tCmC08dZjK8sQtVuxdg6mhQdZwfWty5wAOwsrF_BMxp0fck5DNYgPqYE

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.